Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2010

Τι δεν θα δούμε το Σαββατοκύριακο

Έκρηξη ποιότητας σήμερα και αύριο με πρεμιέρες που πρέπει να χάσετε σε Mega και ΑΝΤΙ. Συνολικά είναι οκτώ τα καινούργια προγράμματα αυτό το Σαββατοκύριακο, στους δέκτες μας.

Θα χάσουμε σήμερα την πρώτη πρεμιέρα που είναι το μεσημεράκι και θα έχουμε πάει στην Ακρόπολη να παίξουμε με τα ΜΑΤ. Το ποδαρικό είναι του Mega Star , που δεν το έχουμε δει τόσα χρόνια, γιατί να το δούμε σήμερα και να χάσουμε και τους Ματατζήδες;

Στις 5 15 μ.μ. στον αέρα βγαίνουν τα καινούργια επεισόδια από το τηλεπαιχνίδι του Γιώργου Λιάγκα 50¬- 50 , αλλά δεν θα το δούμε γιατί είμαστε φαν της πρωινής εκπομπής του, όπου η διασκέδαση είναι πιο αβίαστη.

Στις 7 00 μ.μ. ...
ο Στέλιος Παρλιάρος με ολοκαίνουργιους βοηθούς που παίζουν τις μπεσαμέλ στα δάχτυλα, κάνει μια εκπομπή που λέγεται « Γλυκές Αλχημείες», που δεν πρόκειται να την παρακολουθήσουμε επίσης . γιατί προτιμάμε να δούμε πιο σκληρές και πιο καλτ εκπομπές από τον χώρο της μαγερικής..

Πρεμιέρα στο Mega και 9 00 το βράδυ, με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Money Drop είναι ο τίτλος του ζωντανού τηλεπαιχνιδιού που θα κλείσουμε την τηλεόραση. Εκτός αν ο Γρηγόρης ομολογήσει στο ΔΝΤ γιατί είναι ο μοναδικός Ελληνας, που κάθονταν και πληρωνόταν και να επιστρέψει τα χρήματα στα ταμεία της χώρας.


Σαββατιάτικη πρεμιέρα, όμως, έχουμε και στον ΑΝΤΙ. Το Τορ Chef είναι πανέτοιμο με τη Νάντια Μπουλέ, και ξέρετε τι ακριβώς είναι, αφού στις λέξεις «Μάστερ Σεφ» θα τις αντικαταστήσετε με τις λέξεις «Τοπ σεφ». Κέφι, γεύση, διασκέδαση, για περάστε, για περάστε στο μεγάλο τσίρκο της μαγειρικής μας , στην ελληνική τηλεόραση! Στην κριτική επιτροπή θα είναι ο Ηλίας Μαμαλάκης και λυπούμαστε γι αυτό, γιατί τον εκτιμούσαμε.


Αύριο το Mega δεν μας αφήνει να ξεκουραστούμε και πλακώνεται πάλι στις πρεμιέρες. Στις 18 00 μ.μ, επειδή δεν έχουμε κάνει εμετό από τις πολλές εκπομπές μαγειρικής ξεκινά ο Βασίλης Καλλίδης, με την εκπομπή με τον πρωτότυπο τίτλο Food and the city , που σημαίνει θα πηδηχτούμε στο φαγητό φέτος στην τηλεόραση.


Τέλος στις 9 00 μ.μ. έχουμε το σόου εν σόου του Mega, Just the two of us με τον Γιώργο Καπουτζίδη. Πρόκειται για το ριμέικ του Dancing with the stars , με τον Λάτσιο, αλλά χωρίς τον Μπούτο εδώ. Ο Γιώργος Καπουτζίδης λαμπερός θα κάνει ο, τι χρειάζεται να καταστρέψει το όνομά του σε αυτή την εκπομπή. Χορεύουν μεταξύ άλλων ο Λευτέρης Πανταζής, που ελπίζουμε να χορεύει καλύτερα από ο, τι τραγουδάει και η Μαρία Μπεκατώρου, επιβεβαιώνοντας και την στροφή του Μέγκα στο Τηλεάστυ.