Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011

Οδηγός για επιδοκιμασίες πολιτικών

Έχουν καταντήσει αηδία τα γιαουρτώματα. Οι επιδοκιμασίες και όχι οι αποδοκιμασίες είναι πιο αποτελεσματικές, αν θέλουμε να εκφράσουμε αυτό που σκεφτόμαστε για τους πολιτικούς.

Είναι απαράδεκτες οι αποδοκιμασίες . Εντελώς. Πρέπει να τους επιδοκιμάζουμε παντού. Για μια σειρά από λόγους.

Το Πάμε Λουκέτο σας προσφέρει εντελώς δωρεάν , τον πλήρη και ενημερωμένο τρόπο που θα γίνεται αυτό, με τίτλο: " Οδηγός για επιδοκιμασίες πολιτικών":
- Δεν τους φωνάζουμε διάφορα υβριστικά συνθήματα. Αντίθετα τους χειροκροτάμε. Θα εκπλαγούν δυσάρεστα γιατί δεν θα ξέρουν γιατί γίνεται. Δεν θα βρουν ούτε έναν λόγο για να το δικαιολογήσουν .

- Τους επευφημούμε και τους λέμε διάφορες λέξεις για να αναδείξουμε αυτές τις επιδοκιμασίες. Χρησιμοποιούμε χαρακτηριστικές ενθουσιώδεις φράσεις ή λέξεις. Προτιμότερος ο καθαρά ελληνικός χαρακτηρισμός " Μεγάλε...". Προσοχή: Συνοδεύουμε τη λέξη με τις τρεις τελίτσες. Θα βρουν αυτοί την κατάλληλη λέξη, ξέρουν καλύτερα, να συμπληρώσουν τη δική μας λέξη.

- Αν τους δούμε φάτσα με φάτσα, φοράμε το καλύτερό μας χαμόγελο. Ακολουθούμε το ρητό" Χαμογελάτε σε αυτούς που μισείτε ή σας μισούν. Δεν θα ξέρουν, γιατί το κάνετε".

- Αν τους βρούμε σε εστιατόριο, προσοχή, συγκράτηση . Μην κάνετε το χειρότερο, αλλά το καλύτερο. Κεράστε τους ακόμα και το κρασί ή την μπύρα. Πληρώστε τους ακόμα και το φαγητό. Πληρώστε να πάρουν ακόμα και φαγητό για το σπίτι. Για ένα χρόνο δεν θα μπορούν να κοιμηθούν από την ντροπή τους και θα ξετιναχθούν.

- Αν μιλάνε στο εξωτερικό, μην είμαστε αφιλόξενοι. Να τους χειροκροτήσουμε στην ομιλία τους. Να τους χειροκροτήσουμε κυριολεκτικά. Να τους χειροκροτήσουμε σε όλη τη διάρκεια της ομιλίας τους. Σε όλη! Αποθέωση! Να μην μπορούν να ακούγονται καθόλου από το χειροκρότημα και τον ενθουσιασμό. Δεν θα ξαναπατήσει κανένας.

- Πολύ κακές είναι οι επισκέψεις στα σπίτια πολιτικών. Να σταματήσουν αμέσως. Θα το εκτιμήσουν . Και θάρχονται αυτοί έξω από το σπίτι μας για να μας ζητάνε συγγνώμη . Θα το εκτιμήσουν! Θάρθουν! Θα είναι το τέλειο " από σπίτι σε σπίτι ".

Η τέλεια εκδίκηση!

ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ
Βενιζέλος: " Ρίξτε μας !" Τι; Γιαούρτια;
Βάσω Παπανδρέου: Δεν είμαι νταλικιέρης
Αυτό είναι το ελικόπτερο που θα φύγει ο Γιωργος
Καταρρέει και η Τράπεζα Ανατολής σήμερα στο Χρηματιστηριο!
Τι έγινε στα γενέθλια της Μάργκαρετ
Ο Λαζόπουλος εναντίον της .Εθνικής Ελλάδας!
Ο Κοστάντσο και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας
΅Με πήραν από την αστυνομία και κατάγγειλαν, ότι τους λήστεψαν
΅Το πρόγραμμα των τραγουδιών Ρέμου- Βοσκόπουλου
Να στείλουμε ανθρωπιστική βοήθεια στην Ελλάδα....
-