Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2010

Παίζουμε αγγλιδούλες σήμερα στο «Νησί»

ΠΑΜΕ ΤΑΜΕΙΟ ΦΟΥΛΑΡΙΣΤΟΙ!

Στο στοίχημα θα το ρίξουμε σήμερα γιατί πάλι θα κερδίσουμε εύκολα λεφτά και θα πάμε ταμείο τέσσερις και πέντε φορές την ημέρα, μέχρι να μας βαρεθεί ο πράκτορας και ο ΟΠΑΠ.

Για το απόγευμα σας προτείνουμε τρεις αγγλιδούλες. Τρία παιχνίδια από το "Νησί", που στο Στοίχημα είναι η Αγγλία και στην τηλεόραση μια εκπομπή τόσο αργή που πρέπει να πάρεις κανονική άδεια να την παρακολουθήσεις και χάνεις όλα τα σιγουράκια.

Οι προβλέψεις μου... Τι προβλέψεις, σιγουράντζες:

290. Κέτερινγκ- Κιντερμίνστερ: Ο αγώνας είναι για το αγγλικό Φουτ Κόνφερ, που δεν ξέρω τι είναι,αλλά ουδείς άσφαλτος. Τον εγώνα αυτό τον επιλέγουμε γιατι έχουμε μεγάλη εμπιστοσύνη στην Κέτερινγκ, που δεν μας διέψευσε στο προηγούμενο αγώνα , όπου συνέτριψε την Ντελίβερι, με 5-1. Προτείνω: 1 , με απόδοση 2.10


317.Ιστ Στέρλινγκ- Στρανάερ: Ο αγώνας είναι για την τρίτη κατηγορία Σκωτίας, που δεν είμαι τόσο καλός όσο στην όγδοη κατηγορίας Σκωτίας, που δεν παίζει σήμερα λόγω εθνικής εορτής. Μυρίζει Χ, από μακριά. Προτείνω: 1 , με απόδοση 3.45

318. Μοντρόουζ – Μπέργουικ. Στην ίδια κατηγορία και οι δυο ομάδες, που μας έχουν στείλει πολλές φορές στο ταμείο. Σήμερα έχουν και οι δυο πολλές απουσίες. Από τους γηπεδούχους θα απουσιάσει ο Κάρλιγκτον, που είναι ταξιτζής και του έτυχε κούρσα για το Εδιμβούργο. Από τους φιλοξενούμενους θα απουσιάσει ο Γουρούνει, που είναι σέντερ φορ, και παπάς, αλλά του έτυχε αυτουνού κηδεία για τις 5 το απόγευμα που θα ξεκινήσει ο αγώνας. Προτείνω 2, με απόδοση 2.45, γιατί μπορεί να τελειώσει νωρίς η κηδεία και ο Γορούνει θα μπει στο β’ και θα βάλει δύο γκολ.


Άντε παικταράδες μου, πάμε δυνατά!