Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

" Τρεις και ξύστα"


Mέχρι τώρα είχαμε τα social media, τώρα έχουμε και τα sosial( istiκα ) media.

Με απόλυτα εντυπωσιακό τρόπο αναπτύχθηκε Κίνηση τριών υπουργών, της κυρίας Άννας Διαμαντοπούλου και των κ.κ. Α. Λοβέρδου και Ι. Ραγκούση, μέσα από τις ιστοσελίδες τους , το facebook, το twiiter και το +google και το οποίο ερμηνεύεται ως " απαρχή εξελίξεων.

" Σήμερα έχει καταστεί σαφές, πως ή θα βουλιάξουμε όλοι μαζί ή θα σωθούμε όλοι μαζί" τονίζουν και ο πρωθυπουργός θα τους κάνει μήνυση, γιατί....














του κλέβουν τα πνευματικά δικαιώματα από το ΅αλλάζουμε ή βουλιάζουμε΅. Επίσης ο πρωθυπουργός, όπως μας λένε ενημερώθηκε τελευταίος γι αυτή την επιστολή και εδώ γελάσαμε και πέσαμε στα πατώματα.


Πολλοί θεωρούν ότι οι τρεις υπουργοί είναι οι υποψήφιοι διάδοχοι του Γιώργου και αυτό το συμμεριζόμαστε και εμείς, αφού στο ΠΑΣΟΚ υπάρχει μια αρχή: πάντα ο επόμενος πρόεδρος είναι χειρότερος από τον άλλο, οπότε και οι τρεις τα έχουν κάνει μαντάρα και αυτοδικαίως μπορούν να αναλάβουν την αρχηγία του ΠΑΣΟΚ, που άλλωστε δεν θα υπάρχει σε ένα , ενάμιση χρόνο.



Χαϊδευτικά Διαμαντόπουλου, Λοβέρδος και Ραγκούσης ονομάζονται και " τρόικα" γι αυτό κάθε μέρα θα κάνουν έλεγχο στο Βενιζέλο, που από την τρομάρα του, δεν έφαγε σήμερα και από τους τρεις θα περάσουμε τον τελικό έλεγχο για να πάρουμε την 7η δόση.



Οι τρεις υπουργοί καταφέρονται κατά των συντεχνιών ( «βαφτίστηκε "κοινωνία" η κάθε συντεχνία, ενώ στην πραγματικότητα οι κοινωνοί καλούνταν να πληρώσουν τα αιτήματα των συντεχνιών, που μόνιμα και σταθερά γίνονταν δεκτά»" επισημαίνουν και επισημαίνουμε κι εμείς ότι η μεγαλύτερη συντεχνία είναι η υπουργική , που με αυτή την επιστολή δεν τρέμει για την καρέκλα της, γιατί αυτή την έχει χάσει, αλλά τρέμει για άλλα που θάρθουν ή υποπτεύονται ότι θάρθουν και γι αυτούς.


Άλλοι αναφέρουν το κείμενο σαν " πλατφόρμα" γιατί αν μιλάς για Βενιζέλο, από πλατφόρμα και πάνω θα μιλάς, αλλά η επιστολή βγάζει τόσο γέλιο, που οι τρεις αποκαλούνται και " πλατφόρμερς

Άλλοι θεωρούν πανικόβλητους τους τρεις που τους έβαλε ο Γιώργος να γράψουν στα sosial( istiκα ) media , λόγω της 48ωρης απεργίας που έρχεται για να αποθεωθεί η κυβέρνηση

Το εντυπωσιακό είναι ότι καλούν σε ιδιότυπο εμφύλιο τους Έλληνες , να πάψουν, όπως γράφουν , να παρακολουθούν σιωπηλοί τις εξελίξεις και να αντιδράσουν με δυναμικό τρόπο, αλλά δεν μας είπαν ποιος είναι αυτός ο δυναμικός τρόπος να απαντήσουν, με ξύλα, ρόπαλα, φωτοβολίδες, όπλα, καλάσνκοφ ή βολές πυροβολικού.

Το τελευταίο που θα προσθέσουμε ότι και οι τρεις είναι ντιπ αγράμματοι, γιατί δεν διαβάζεται το κείμενό τους με τίποτα και χάρη τους κάναμε που διαβάσαμε τις δυο- τρεις παραγράφους για να σας αναλύσουμε εκτενώς το θέμα της Κίνησης των sosial( istikon) media .

Γενικά πάντως στο ΠΑΣΟΚ είναι " Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν". Πολύ γελάσαμε όμως με τους τρεις Άνοιξε φαίνεται το τριώδιο. Το θέμα είναι τι γίνεται με τα οικονομικά . Όπου ο λαός μιας και μιλάμε για τους τρεις της επιστολής όταν πληρώνεται λίγο ή καθόλου λόγω ανεργίας, λέει τη θυμόσοφη έκφραση : " Σ' αυτήν τη δουλειά παίρνω τρεις και ξύστα"

ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ
Παπανδρέου: Πονάω!
Στριπτίζ ΑΕΚ- Ολυμπιακού
Ο Κοστάντσο και οι φωτοβολίδες
Με... dj η παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στα Τρίκαλα!