Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2011

Το δελτίο ειδήσεων του Μega με τον Γ. Παπανδρέου


Ο Γ. Παπανδρέου κάλεσε τους καναλάρχες του Mega και συμφώνησαν το δελτίο να είναι λιγότερο αντιπολιτευτικό.


Απόψε Τετάρτη το δελτίο ειδήσεων του μεγάλου στην αντιπολίτευση καναλιού  θα μεταδώσει ο ίδιος ο πρωθυπουργός και στα παράθυρα θα είναι σχολιαστές οι 3 της γνωστής επιστολής και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.Οι ειδήσεις με τον Γ. Παπανδρέου, αναλυτικά:
" Γεια σας, είμαι ο Γ. Παπανδρέου και οι σημερινές μας ειδήσεις είναι η εξής:Μικροποσότητα μισθωτών, συνταξιούχων και ελευθέρων επαγγελματιών πραγματοποίησαν  σήμερα απεργία και διαδήλωσαν στο κέντρο της ΑθήναςΚανονικά λειτούργησαν σήμερα όλα τα μέσα μεταφοράς στη Σουηδία

Τηλεφώνησα σήμερα  ο πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου  για 3017η φορά στον κ. Σαμαρά για να περνάει η ώρα μέχρι την χρεοκοπία.

Με 314 ψήφους αναμένεται να ψηφισθεί αύριο το πολυνομοσχέδιο της κυβέρνησης και αναμένεται να μαζευτεί περισσότερο από ένα εκατομμύριο κόσμος έξω από τη Βουλή για να χειροκροτήσει  το αποτέλεσμα και τη σωτηρία της χώρας.


Ο καιρός: Με απόφαση του άτυπου κυβερνητικού συμβουλίου ο καιρός μέχρι και τις 28 Οκτωβρίου θα είναι καλός για να μπορούν οι πολίτες να απολαύσουν το τριήμερο

Καλλιτεχνικές ειδήσεις: Ήσυχα κοιμήθηκε και χθες ο κ. Πάγκαλος στο σπίτι του στη Μεσογαία . Σφύριζε όμως λίγο με αποτέλεσμα να φύγει νωρίτερα ο Προαστιακός".

ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ

"Γουδή Καλλιγραφίας΅, επιθεώρηση με τον Γιώργο Τράγκα

Τι δεν είπε ο ΓΑΒ

Mε έναν σμπάρο, δυο τρυγόνια 200 κιλών το καθένα ο Χατζηνικολάου


Ο πιο φοβερός Χατζηνικολάου!


Ο βραχνοκόκορας , ο χασαπόχαρτος και ο αγανακτισμένος