Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

Πως θα γίνει συναρπαστικό το πρωτάθλημα με 18 ομάδες

Πολλοί απορούν πως θα γίνει το πρωτάθλημα με 18 ομάδες. Είναι πανεύκολο. Το Πάμε Λουκέτο σας αποκαλύπτει πως σκέπτεται η ΕΠΟ και η Σούπερ Λίγκα να δώσουν νέο ενδιαφέρον στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Θα γίνουν  απλώς οι εξής 5 ενέργειες:


1. Ακυρώνεται η κλήρωση με 16 και δεν ισχύει κανένας αγώνας που έγινε μέχρι τώρα. Έτσι δεν θα υπάρχουν και τα παράπονα για τη διαιτησία που έγιναν μέχρι  τώρα.

3. Γίνεται κλήρωση με 18 ομάδες ή και με 20 αν υπάρχουν άλλες ενδιαφερόμενες , οπότε οι ομάδες λύνουν το οικονομικό τους πρόβλημα, γιατί η Νόβα θα δείξει σχεδόν διπλάσιους αγώνες από όσους έχει δείξει μέχρι τώρα , συν αυτούς που έχει δείξει μέχρι τώρα.

4. Οι ομάδες θα παίζουν πάλι μόνο Σαββατοκύριακο, αλλά θα δίνουν 3- 4 αγώνες σε αυτό το διάστημα. Έναν πρωί, έναν απόγευμα και έναν , προ και μετά του φαγητού.

5. Για να μη μετακινούνται συνέχεια , θα είναι σε περιοχές ( πχ Ξάνθη, Σέρρες, Καβάλα - να μπει και αυτή)  και θα δίνουν αγώνες σε στυλ  τουρνουά. Πχ να παίζουν μόνο ένα ημίχρονο και να βγαίνουν στο τέλος δύο πρωταθλητές , για να μη μένει παραπονεμένος ούτε ο Ολυμπιακός, ούτε ο Παναθηναϊκός.