Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Πέμπτη, 17 Μαρτίου 2011

Σοκ για την Ελλάδα : Καταστράφηκε το σούσι στην Ιαπωνία!


ΌΛΕΣ ΟΙ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΕΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΧΏΡΑ ΜΑΣ

Πλήγμα για την Ελλάδα ο σεισμός στην Ιαπωνία, για μια σειρά από λόγους :

-  Δεν θα πάρουμε τα ...
ipad στις 25 Μαρτίου.   Ο σεισμός και το τσουνάμι  χτύπησαν την πόλη Σεντάι που είχε το μεγαλύτερο εργοστάσιο παραγωγής τσιπ μνήμης NAND που χρησιμοποιεί η Apple που κατασκευάζει τα iPad.

Αυτό σημαίνει ότι δεν θα τάχουμε στις 25 Μαρτίου, που θα είναι η παγκόσμια ημέρα κυκλοφορίας τους ή θα τα πάρουμε πολύ ακριβότερα.

- Δεν θα μπορέσουμε να πάρουμε τις  νέες 3D τηλεοράσεις , με την τρισδιάστατη εικόνα αφού έπαθαν ζημιές τα εργοστάσια της Sony και της Panasonic. Αυτό σημαίνει πρακτικά ότι θα εξακολουθούμε να βλέπουμε για πολύ καιρό ακόμα, μονοδιάστατη τηλεόραση.

-  Κινδυνεύουμε να μην έχουμε  εκτυπωτές ψεκασμού μελάνης (inkjet), αφού έπαθε ζημιά η εταιρεία Cannon και μπορεί να φτάσουμε στο σημείο να εκτυπώνουμε με απλή  μελάνη  8234678p23dJ.

- Κινδυνεύουμε να μη βρούμε τα αυθεντικά ανταλλακτικά για τον πίσω τζάμι που θολώνει για Honda NSX, LLexus IS, MMitsubishi Lancer Evolution, Nissan 300ZX, Subaru Stella, Toyota Carina E, Toyota Supra .

- Και το πιο σημαντικό από όλα, καταστράφηκαν τεράστιες ποσότητες σούσι και υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να εκλείψει το είδος, που ήδη κρίθηκε σαν προστατευόμενο στη χώρα μας.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=68853&catid=13
Πως το “τσουνάμι” χτύπησε το iPad

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
Κυβέρνηση σε απόγνωση


http://pamelouketo.blogspot.com/2011/03/blog-post_15.html

Η επιστολή της μαθήτριας Άννας Διαμαντοπούλου
http://pamelouketo.blogspot.com/2011/03/blog-post_2912.html#more


Νέο μέιλ με διασπορά αληθινών ειδήσεων
http://pamelouketo.blogspot.com/2011/03/blog-post_14.html