Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

Κυβέρνηση σε απόγνωση

Έξι κυβερνητικά στελέχη μας υποδέχονται στα σπίτια τους και μας ξεναγούν στο σαλόνι, στο δεύτερο σαλόνι, στη Μύκονο, στις Βρυξέλλες, στην ατελείωτη γκαρνταρόμπα τους, αλλά και στην κρεβατοκάμαρα του ΔΝΤ!

Ο Θόδωρος  Πάγκαλος , ο Δημήτρης Ρέππας, ο Γιάννης   Ραγκούσης, ο Γιώργος Παπανδρέου, ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου, ο Μιχάλης Χρυσοχοίδης , προσπαθούν να συνδυάσουν καριέρα στην πολιτική , οικογένεια και κοινωνική ζωή, χωρίς να παραμελούν ποτέ την εμφάνισή τους!

Έχουν τα πάντα: έπιπλα με αξεπέραστο design, ρούχα  κορυφαίων σχεδιαστών, άψογο..
μαλλί και μακιγιάζ, ακριβά κοσμήματα κι ακόμα πιο πολλά χρέη  . Μας παίρνουν μαζί μαζί τους στα πολυτελή εστιατόρια που συχνάζουν, μας συστήνουν τους πολιτικούς  που συναναστρέφονται.

Κι αν όλα αυτά δεν σας φαίνονται αρκετά «ζουμερά», θα μας εκμυστηρευτούν τα πάντα για την προσωπική τους ζωή: τις οικονομικές περιπέτειες της χώρας, τις ανασφάλειες, τα οικογενειακά προβλήματα της Ευρωπαϊκής ¨Ενωσης, τις μεταξύ τους ζήλιες και κόντρες για τον ανασχηματισμό και ποιος θα πάρει την αντιπροεδρία.

Μια δυνατή και πέρα για πέρα αληθινή εμπειρία για  άνδρες σε απόγνωση με ακριβά γούστα , ακριβά δάνεια και πολλά μυστικά….

Η τηλεοπτική και πολιτική  κριτική πάντως είναι   καταιγιστική:  Η Πόπη Διαμαντάκου μέσα από την στήλη της στα Νέα, χαρακτήρισε «ρόμπες κλαρωτές» τα κυβερνητικά στελέχη σε απόγνωση.

Με αφορμή λοιπόν το συγκεκριμένο σχόλιο, Ο Θόδωρος Πάγκαλος  βγήκε τηλεφωνικά στην εκπομπή Πολύ Μπλα Μπλα, όπου μιλούσαν για τα σχόλια της κυρίας Διαμαντάκου και τα έβαλε με την παρουσιάστρια της εκπομπής.

«Σας ακούω τόση ώρα πραγματικά που μιλάτε για μένα με τέτοια εμπάθεια και με τέτοια ειρωνεία και απορώ πως μιλάτε έτσι για έναν άνθρωπο που δεν ξέρετε!»

Το πάνελ αλλά και η παρουσιάστρια της εκπομπής, είπαν πως δεν έλεγαν τη γνώμη τους αλλά σχολίαζαν τα όσα έχει γράψει η Πόπη Διαμαντάκου, όμως ο Θόδωρος συνέχιζε ακάθεκτος  στο ίδιο σκληρό ύφος: «Καλά που υπάρχει και η δική μας η εκπομπή κυρία Τσιμτσιλή και έχετε και σεις θέματα να σχολιάσετε».

Η παρουσιάστρια «τα πήρε στο κρανίο» και πολύ σωστά είπε ότι η συγκεκριμένη εκπομπή υπάρχει στο κανάλι εδώ και χρόνια και δεν περίμενε ούτε τον κ. Πάγκαλο,  ούτε κανέναν σκόπιμα για να σχολιάσει κακόβουλα ή με ειρωνεία κάτι, χωρίς να υπάρχει συγκεκριμένος λόγος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Σοκ για την Ελλάδα : Καταστράφηκε το σούσι στην Ιαπωνία!


http://pamelouketo.blogspot.com/2011/03/blog-post_2481.html

Οι ραδιενεργειολόγοι έπιασαν δουλειά στα κανάλια

http://pamelouketo.blogspot.com/2011/03/blog-post_9474.html

Η επιστολή της μαθήτριας Άννας Διαμαντοπούλου
http://pamelouketo.blogspot.com/2011/03/blog-post_2912.html#more

Νέο μέιλ με διασπορά αληθινών ειδήσεων
http://pamelouketo.blogspot.com/2011/03/blog-post_14.html

Tα ριάλιτι kick boxing, τρώνε τα ριάλιτι μαγειρικής !
http://pamelouketo.blogspot.com/2011/03/t-kick-boxing.html