Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Τετάρτη, 9 Ιανουαρίου 2013

"Τιτανικός" τηλεθέασης για τον Παπακωνσταντίνου

Ο Παπακωνσταντίνου  δεν μπόρεσε να πείσει για το σιντί, αλλά ούτε τους τηλεθεατές  να μείνουν να τον δουν στην ΕΡΤ. Συγκέντρωσε μόνο μέχρι 14, 5 % με αποτέλεσμα να μπορούμε να πούμε το πρωτότυπο αστείο ότι ήταν πραγματικός "Τιτανικός" η εμφάνισή του , αφού  τον σάρωσαν  η " Αρβύλα"  και το "Μάστερ Σεφ" απέναντί του.

Μία εξήγηση  για το ότι δεν τον προτίμησαν οι τηλεθεατές , φαίνεται πως είναι ότι έπεισε νωρίς για την αθωότητά του και έφυγαν για άλλα κανάλια οι θαυμαστές του.

Μία δεύτερη είναι , πως μιλούσαν και οι δύο υποτονικά και ακούγονταν ο ήχος του κοντρόλ. Πολλοί λένε ,  ότι ο Λιάτσος έκανε υποβολείο τις ερωτήσεις στην Στάη. Η αλήθεια είναι ότι  κοντρόλ βοηθούσε λίγο τον Παπακωνσταντίνου στις απαντήσεις του, που δεν ήξερε τι ξεφούρνιζε.

Πολλοί τον  παρομοίασαν με τον Νίκο Ξανθόπουλο . Αυτό στέκει γιατί ο Ξανθόπουλος τα έκανε όλα για τη φουκαριάρα τη μάνα του και ο Παπακωνσταντίνου για τις φουκαριάρες τις ξαδέρφες του.

Στο στρατόπεδο του Πρετεντέρη τα νέα είναι ευχάριστα για τον ίδιο και δυσάρεστα για τους πολιτικούς. Τα νούμερα ήταν καλά στο πάνελ με καλλιτέχνες και τον συγγραφέα Γρηγόρη Αρναούτογλου και έφθασαν μέχρι 19,2  %. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι τέρμα ο Βορίδης από την "Ανατροπή" και το πάνελ του Πρετεντέρη τη Δευτέρα είναι Φιλιππίδης, Φιλιππίδου , Παρτσαλάκης , Τσακνής και γκεστ σταρ Πάολα- Παντελίδης.

Τη ρήξη στην εκπομπή την έκανε ανέλπιστα ο Γιώργος Νταλάρας , αφού επιτέθηκε με σφοδρότητα χειρότερη του ΣΥΡΙΖΑ στο "Μέγκα" και μίλησε μάλιστα μέχρι και για τις συχνότητες των καναλιών,  με αποτέλεσμα ο Πρετεντέρης να πάρει  εσπευσμένα διάλειμμα. Μίλησε επίσης με θερμά λόγια για τη φτώχεια και τους ασφαλισμένους και τον έκλεισε έτσι  ο Αυτιάς για το Σάββατο το πρωί.

(Από την Εφημερίδα των Συντακτών)