Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

Tα ριάλιτι kick boxing, τρώνε τα ριάλιτι μαγειρικής !

Βρέθηκε η λύση για να σωθούν τα κανάλια. Να μεταδίδουν  συνέχεια αγώνες kick boxing,  όπως έκανε το Σαββατόβραδο ο ΑΝΤ1 και έπιασε τηλεθέαση 30,3% μέσο όρο  και μέχρι 65% σε κάποιες κατηγορίες κοινών. 

Βέβαια ο αγώνας δεν ήταν ό, τι - ό,τι αγώνας  kick boxing . Ήταν...
 η σκληρή αναμέτρηση του  Μιχάλη Ζαμπίδη,  που χόρευε στο «Dancing with the stars» , με τον Τούρκο παγκόσμιο πρωταθλητή, Αλί Γκουνιάρ.

Αρα, δεν ξέρουμε αν το υψηλότατο νούμερο ήταν για τον συγκεκριμένο αγώνα ή παίχθηκε στους 7500 θεατές ένα  επεισόδιο του ριάλιτι. Γιατί στα πλάνα ήταν μεταξύ άλλων   και οι...
 Γιάννης Λάτσιος ( βαθμολογούσε κιόλας!)  , Αντώνης Κανάκης, Τζώνη Καλημέρης, Ευγενία Μανωλίδου και ο σύζυγός της Αδωνις Γεωρ γιάδης ( που αποδοκιμάστηκαν ενθουσιωδώς)   Πηγή Δεβετζή, Ερρικα Πρεζεράκου, Αλέξης Κωστάλας, Φώτης Σεργουλόπουλος, Μαρία Μπακοδήμου και πολλοί άλλοι.

Είδαμε λοιπόν  το   kick boxing  σόου ή το ριάλιτι σόου του «Dancing with the stars»  για να ξέρουμε τι έφερε τα νούμερα; Εν πάση περιπτώσει, αυτό λίγο ενδιαφέρει τα κανάλια, που ψάχνουν  από χθες το πρωί για προγράμματα kick boxing  . Και μας λένε καναλικές πηγές, ότι το kick boxing θα κατακλύσει από τη νέα σεζόν , όλα τα κανάλια και  θα αντικαταστήσει τις εκπομπές μαγειρικής.


ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Κυβέρνηση σε απόγνωση
http://pamelouketo.blogspot.com/2011/03/blog-post_15.html

Η επιστολή της μαθήτριας Άννας Διαμαντοπούλου

http://pamelouketo.blogspot.com/2011/03/blog-post_2912.html#more

Οι ραδιενεργειολόγοι έπιασαν δουλειά στα κανάλια

http://pamelouketo.blogspot.com/2011/03/blog-post_9474.html

Νέο μέιλ με διασπορά αληθινών ειδήσεων
http://pamelouketo.blogspot.com/2011/03/blog-post_14.html