Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

Γιατί η Μενεγάκη πάει στη λαϊκή αγορά



Όταν η Ελένη Μενεγάκη πάει στη λαϊκή αγορά, πρέπει να σκεφτούμε δύο πράγματα.

Είτε δεν πάμε καθόλου καλά  με τα νούμερα του κράτους, είτε δεν πάνε καλά τα νούμερα τηλεθέασης της εκπομπής της. Υπάρχει και η περίπτωση να ισχύουν και τα δύο, οπότε είναι ζοφερή η κατάσταση στον τόπο.

Τυχαία οι...
φωτογράφοι έκαναν την αποκάλυψη σοκ ότι η Μενεγάκη πήγε στη λαϊκή αγορά της Κηφισιάς και μάλιστα μαζί με τη μητέρα της. Και πριν μερικές βδομάδες οι φωτογράφοι συνέλαβαν την παρουσιάστρια , πάλι στη λαϊκή αγορά της Κηφισιάς , όπου περιορίστηκε λόγω κρίσης,  να αγοράσει μόνο μπρόκολα και λαχανίδες. Η κρίση στο κράτος και την εκπομπή της οδηγεί την Ελένη στη λαϊκή , όπου όμως τούτη τη βδομάδα σήκωσε  όλα τα τελάρα.

Το Πάμε Λουκέτο, εξασφάλισε τη λίστα των όσων ψώνισε στη λαϊκή  η κ. Μενεγάκη, όσο οι κρυμμένοι φωτογράφου έκαναν τη δουλειά τους :

Κουνουπίδι, μαρούλια, γλιστρίδα, βρούβες, κολοκυθοκορφάδες, φασολάκια τσαουλιά, νεροκολόκυθο, σκορδοσκελίδες, μπανάνες, βερύκοκα, κεράσια, καρπούζι, μήλα φιρίκια, πεπόνι αργείτικο, αρακά, μπιζέλια, ρεβύθια, μπαρμπουνοφάσουλα, αχλάδια κοντούλες και να λείπει το βύσσινο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

 Έκτακτο: Η Μενεγάκη αγόρασε μήλα,  στη λαϊκή στην Κηφισιά!
http://pamelouketo.blogspot.com/2011/01/blog-post_19.html

Κυβέρνηση σε απόγνωση

http://pamelouketo.blogspot.com/2011/03/blog-post_15.html


Η επιστολή της μαθήτριας Άννας Διαμαντοπούλου
http://pamelouketo.blogspot.com/2011/03/blog-post_2912.html#more

Νέο μέιλ με διασπορά αληθινών ειδήσεων
http://pamelouketo.blogspot.com/2011/03/blog-post_14.html