Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

Έκτακτον ανακοινωθέν δια τας παρελάσεις της 28ης Οκτωβρίου 2021


Γερμανικέ  λαέ! Από της πρωίας της σήμερον, διεξάγονται σκληρές μάχες, δια την κατάληψιν των ημετέρων υπουργείων από δάνειες δυνάμεις και την κατάληψη των εξεδρών στας παρελάσεις. 

 Ελληνικαί εχθρικαί δυνάμεις με επικεφαλής τον υπερπρωθυπουργόν  Ράιxενμπαχ  εφορμούν κατά των ημετέρων υπουργείων και υφυπουργείων, τα οποία παραδόξως παραδίδονται προθύμως, ενώ απροθύμως αποχωρεί ο πρόεδρος της Δημοκρατιας εις Θεσαλονίκην.
 Αι ημέτεραι υπουργικαί   δυνάμεις  εις τας...





οδούς Γράμμου, Βιτσίου, Κορυτσάς και Βέρντερ Βρέμης - Ντόρμουντ  4-3 , αμύνονται ασθενώς  έναντι  της 566ης δόσεως , ενώ δέχεται βροχή αντικειμένων ο  βουλευτής Τρικάλων κύριος Μαγκούφης. 
Γερμανοί, μείνατε διχασμένοι.

Η χρεοκοπία δεν δεν θα περάσει.

Ζήτω ο Ράιχενμπαχ!

Ζήτωσε και ζήτησε ο πρωθυπουργός!

.
Και περνάμε  εις την επόμενην είδησιν…

Ορκίσθη προ ολίγου παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας , ο οποίος αποχώρησε λίγο πριν την ορκωμοσία, ο νέος υπερπρωθυπουργός κ. Ράιενμπαχ, ενώ πορτοκάλια έπεφταν στον κ. Σκανδαλίδη στη Ρόδο.


Ο νέος τηλεπρωθυπουργός ορκίσθη πίστιν εις την πατρίδαν την Γερμανίαν  και ετόνισε ότι θα κόψει τον κώλον, εις την διαφθοράν και αν ημπορεί , λόγω μεγέθους και εις Βενιζέλον και Πάγκαλον και Μέρκελ, τρία στρέμματα κώλοι δηλαδή, με αποτέλεσμα ο Πάρις Κουκουλόπουλος να δεχθεί επίθεση από κούριερ στην Κοζάνη


Γερμανικέ  λαέ! Εντός ολίγου αυτό το μικρόφωνο θα πέσει εις τα χέρια των εισβολέων Ελλήνων  ! Μη τους πιστεύετε ό,τι και αν σάς λένε.


Ζήτω ο Ράιχενεμπαχ και βαχ και ωιμέ τι πάθαμε

Ζήτω το κούρεμα 50%

Ζήτω η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου!


Ζήτω  η παράδοση της γερμανικής εθνικής κυριαρχίας!

Zήτω η Αννα Βίσση και το ριάλιτί της.


Ζήτωσαν αι περικεκομέναι συντάξεις!


Ζήτωσε η εποπτεία!

Πάτωσε η οικονομία!

Ζήτω οι παρατηρηταί!

Zητώ την 666 η δόση!  

Ζήτω  που καήκαμε!