Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

Φιέστα κι άστα...

 Φιέστα κι άστα κατάντησε η φιέστα του Παναθηναϊκού, με το 1-1 με τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ. Και μιλάμε για φιέστα πια και όχι για αγώνα- διαμαρτυρίας γατί ο Παναθηναϊκός έκανε το γύρο του θριάμβου, πριν τον αγώνα με απαίτηση των οπαδών!

Το πιο  ενδιαφέρον σύνθημα ήταν το ... "Πάγκαλε γ... μαζί τα φάγατε τελικά και τα πρωταθλήματα".Έκαναν τα μούτρα - κρέας στον Μαρινάκη με το σύνθημα ...
" Μαρινάκη μπ.... στο πρόσωπό σου καθρεφτίζει όλη η βρομιά του κράτους", ενώ το " Γ... τον Θρύλο στο Λιμάνι... Κατσουράνη, Κατσουράνη" , φαίνονταν εκτός κλίματος μετά το 1-1

"ΜΜΕ, ΕΠΟ, Σούπερ Λιγκα θα σας πάρει ο διάολος" έγραφε το λάιτ πανό μπροστά στους οργανωμένους. Ένα άλλο ήταν αλά... γαλικά. Οχι μπινελίκια, αλλά γαλλικά στον Σισέ: "Djibril,tu est un d'entre nous!!Reste avec nous!!" (μέχρι και μετάφραση έχουμε: : "Τζιμπρίλ, είσαι ένας από εμάς! Μείνε μαζί μας!" .

Ο Σισέ  πράγματι  έμεινε κοντά τους στην εξέδρα Ήταν εκτός αγωνιστικού χώρου και περισσότερο στην εξέδρα. Την μοναδική φορά που βρήκε στόχο, ήταν όταν χτύπησε μια πινακίδα στο 85' και πήρε κίτρινη.

Τώρα θα πρέπει μετά την ισοπαλία να βγουν κι άλλα συνθήματα, όπως "ΠΑΟ Θρησκεία μείον 13" γιατί  εκεί κοντεύουν να φτάσουν οι βαθμοί της διαφοράς από τον ακατονόμαστο αντίπαλο, που σήμερα πανηγυρίζει, ενώ την προηγούμενη Κυριακή ήταν με πλερέζες  παρά τη νίκη.

Ο Μαρινάκης met;a  τον αγώνα με τον Πανιώνιο, θα τους πάει πάλι στα μπουζούκια, αφού το έδωσε το δικαίωμα ο αποψινός απαράδεκτος Παναθηναϊκός

Όλοι οι έξυπνοι διοικούντες και παραδιοικούντες  καλούσαν στο γήπεδο τους φιλάθλους να διαμαρτυρηθούν , κανένας δεν σκέφτηκε τον αγώνα. Στο τέλος όλοι σκέπτονταν τους βαθμούς . Στον επόμενο αγώνα στο ΟΑΚΑ, θα είναι σαν κεκλεισμένων των θυρών.

Φυσικά δεν γέμισε το γήπεδο, δεν έχει τρελαθεί όλος ο κόσμος. Πήγαν παρά το τσουχτερό κρύο 35.000 που ζήτησαν από τους  " ηθικά νικητές στο "Γ. Καραϊσκάκης"   τον γύρο του θριάμβου, φυσικά υπό το " Να' τοι, να' τοι οι πρωταθλητές". Που προς το παρόν είναι " Να' τοι, να' τοι οι δευτεραθλητές",

Η Σούπερ Λιγκ του Μαρινάκη θα πληρώσει άσχημα αυτόν τον αγώνα. Οπαδοί μπήκαν μέσα και πήραν το σεντόνι της Σούπερ Λιγκ. Θα ξηλωθεί για να φέρουν καινούριο.