Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Παρασκευή, 22 Απριλίου 2011

Κινδυνεύει να μη κάνει κανό ο πρωθυπουργός στην Ύδρα!

Κινδυνεύουμε  και από αυτό: μη κάνει κανό ο πρωθυπουργός στην Ύδρα! Θα βρίσκεται εκεί από τη Μεγάλη Πέμπτη, αλλά ο καιρός κινδυνεύει να του κάνει  όλα μαντάρα!


Ο πρωθυπουργός από μέρες τώρα, κοιτάζει με μεγάλη αγωνία, όχι βέβαια τους χάρτες του χρέους της χώρας, αλλά τους μετεωρολογικούς χάρτες , για τον καιρό και τους ανέμους στην Ύδρα, που θα περάσει το Πάσχα.

Και πέρσι το Πάσχα ο κ. Παπανδρέου ήταν στην αγαπημένη του Ύδρα και έμεινε ιστορική αυτή η επίσκεψή του, γιατί, όπως σίγουρα θυμάστε...
έκανε μεγάλο ρεκόρ αφού " κάλυψε την απόσταση Ύδρα – Ερμιόνη σε τέσσερις ώρες, με κανό, φορώντας ισοθερμική φόρμα και μπαντάνα στο κεφάλι, εκπλήσσοντας τους σκαφάτους της περιοχής, που απολάμβαναν τον ήλιο και τη θάλασσα από τα deck τους, βλέποντας ξαφνικά να περνά δίπλα τους μια γνωστή φιγούρα με το κουπί στο χέρι", όπως λένε τα δημοσιεύματα της εποχής.

Ο πρωθυπουργός θέλει πάρα πολύ να σπάσει αυτό το ρεκόρ φέτος, γιατί πιστεύει ότι αυτό θα βοηθήσει τη διεθνή θέση της χώρας. Αλλά ο καιρός είπαμε , πάει να τα χαλάσει όλα. Αυτό έχει αγχώσει τόσο τον Γιώργο, όσο και το Πάμε Λουκέτο, και είμαστε συνέχεια πάνω από την ΕΜΥ και τα δελτία που εκδίδει. Αναλυτικά έχουμε πρόβλεψη μέχρι τη Μεγάλη Παρασκευή , όπου μπορείτε να δείτε κι εσείς στο σχετικό σάιτ, ότι ο ουρανός μεν θα είναι ανοιχτός, η θερμοκρασία 12 βαθμοί, αλλά θα έχει άνεμο 6 μπωφόρ, που μπορεί να ταξιδέψουν τα δελφίνια, όχι όμως και το κανό.

Περιμένουμε με αγωνία την πρόβλεψη για το Μ. Σάββατο, που θα επιχειρήσει το διάπλουν ο κ. Παπανδρέου και παρακαλούμε την ΕΜΥ να εκδώσει σχετική ανακοίνωση για να ησυχάσουμε από τη φοβερή αγωνία που περνάμε.

Ο Οδικός Χάρτης του πρωθυπουργού για το Πάσχα, διαβάζουμε, ότι περιλαμβάνει 4ήμερη επίσκεψη στην Ύδρα, διαμονή στο ξενοδοχείο Μπρατσέρα και βέβαια το κλου είναι ο αγώνας με το ΄κανό,που φέτος είναι καινούριο, αφού το αγόρασε από παίκτη του Σαρβάιβορ.

Ο πρωθυπουργός θα πάει βέβαια στον Επιτάφιο και την Ανάσταση. Πληροφορίες ότι πάνε δυο δελφίνια με ΜΑΤ στην Ύδρα, δεν ευσταθούν. Θα είναι  μόνο θεατές στον αγώνα κανό, αν γίνει λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών

ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ
Κυκλοφόρησαν   χθες οι γυναίκες μετά τη δύση!
http://pamelouketo.blogspot.com/2011/04/blog-post_19.html#more