Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

Αθωώθηκε αυστηρά ο Μαρινάκης!

 ΠΟΙΝΗ - ΣΟΚ "ΕΠΙΠΛΗΞΗΣ" ΚΑΙ ΣΤΟΝ  ΜΠΕΟ!

Βαρύς έπεσε ο πέλεκυς της αθλητικής δικαιοσύνης σήμερα σε Μαρινάκη και Μπέο. Η πειθαρχική απόφαση εξάντλησε την αυστηρότητά της στους δύο παράγοντες για τις εξοντωτικές ποινές που τους επιβλήθηκαν.

Ο κ. Μαρινάκης  που είναι και πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας, κατιαδικάσθηκε ομόφωνα αθώος από την ...
πειθαρχική επιτροπή της Σούπερ Λίγκας, για τις δηλώσεις του  και όσα έγιναν μετά τον αγώνα με  Παναθηναϊκό . Το  πρωτοφανές ύψος της ποινής σχολιάστηκε εντονότατα και από τον μεγαλοπαράγοντα των Πειραιωτών αύριο κιόλας το μεσημέρι θα υποβάλλει έφεση για να μειωθεί η ποινή ή ΄και να εξαφανιστεί.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο αθλητικός δικαστής έκρινε στην απόφαση , ότι ή ποινή στον  Μαρινάκη  είναι ΅απαράδεκτη λόγω δεδικασμένου" και άλλη φορά να μην του πάνε τον κ. Μαρινάκη μπροστά του, γιατί θα γίνει χαμός.

Εξίσου μεγάλη είναι η πρόκληση της τιμωρίας του μεγαλομέτοχου  του Ολυμπιακού Βόλου κ. Μπέου, για την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό . Του επιβλήθηκε η  ανωτέρα των ποινών, αυτή  της "επίπληξης" με αποτέλεσμα να προσβληθεί ο κ. Μπέος και να μην μπορεί να κυκλοφορεί στο δρόμο από την ατιμωτική επίπληξη. Η ποινή προβλέπει ότι ο κ. Μπέος να είναι πιο αποφασιστικός άλλη φορά όταν μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο , γιατί κινδυνεύει την επόμενη φορά να αθωωθεί αυστηρά.

ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ
Τι είναι το Νόμπελ τσιγάρου που πήρε ο πρωθυπουργός.
Η ομιλία Τσοχατζόπουλου αλλιώς