Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

Η αγγελία πώλησης του ΟΑΚΑ

Το Πάμε Λουκέτο δημοσιεύει την αγγελία πώλησης του ΟΑΚΑ . Η ισπανική εφημερίδα  "La vanguardia" αναφέρει πως η ελληνική κυβέρνηση προσανατολίζεται στην πώληση του ΟΑΚΑ προκειμένου να καλύψει μέρος του χρέους.

Πωλείται από χρεοκοπημένη χώρα,  Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο καλοδιατηρημένο και καλοπληρωμένο, ο κούκος αηδόνι, λόγω εκποίησης χώρας. Με   όλες τις ανέσεις, τελετές έναρξης και λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων ,  σύντομα  και η τελετή λήξης της χώρας από ...
Γιώργο Αγγελοπούλου - Δασκαλάκη . Άριστης αρχιτεκτονικής   άριστης υπερτίμησης και .άριστης στέγης Καλατράβα, μας έπιασε τον κώλο,  η διασημότερη στέγη στον κόσμο μετά τον βιολιστή και τον ποδοσφαιριστή στην στέγη.

 Με κεντρικό γήπεδο ποδοσφαίρου, 72.000 καθίσματα κατάλληλο και για εισβολή θεατών  μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Άριστος χορτοτάπητας , κατάλληλος και για χωράφι το χειμώνα. Μεγάλες αποθήκες  κάτω από τις εξέδρες για κρύψιμο φωτοβολίδων και βεγγαλικών

Με  σχεδόν αχρησιμοποίητα γήπεδα κολύμβησης, ποδηλασίας, τένις, μπορείτε να δείτε και τον τελικό Χατζηνικολάου' Χρ. Κώνστα. Άριστη πρόσβαση , κοντά  Ηλεκτρικός Ειρήνη , πετροπόλεμος αν χρειαστεί.   Εξτρά  παροχές Φερέιρα, Σισέ, Καραγκούνης  Σκόκο , Τραιανός Δέλλας, Αδαμίδης, Κάκος.

Πληροφορίες- μεσιτικό γραφείο Γ. Παπανδρέου- Γ. Παπακωνσταντίνου ΔΝΤ ΕΠΕ , ώρες υπουργικού συμβουλίου. Αβάδιστα. Κάλεσέ με και δεν θα χάσεις.  Σε θέλω τώρα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
Η αγγελία πώλησης της Ακρόπολης
Η αγγελία πώλησης της Βουλής
Η αγγελία πώλησης των Ιμίων
.