Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010

Σάρωσαν με 5-1 Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός, τον Αστέρα και τον Πανιώνιο !

 Ξέσπασαν Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός και συνέτριψαν με 5-1 τον Αστέρα Τρίπολης και τον Πανιώνιο. . Αναλυτικά οι ομάδες του Βαλβέρδε και του Νιόπλια, νίκησαν τον Αστέρα Τρίπολης 3-0 και 2-1 τον Πανιώνιο.
Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν πολύ δυνατά και συγχρονισμένα. Ιδιαίτερα στους πράσινους, για να μη λέει ο κόσμος του Παναθηναϊκού, ότι δεν έχουν σέντερ μπακ, ο Νιόπλιας ξεκίνησε με τέσσερα σέντερ μπακ( Μπουνσόγκ, Βύντρα,Καντέ, Σαριέγκι) και είδαμε στο πρώτο 10λεπτο ένα μαγικό δεκάλεπτο από γκάφες.

Μόλις έκανε το 1-0 ο Ολυμπιακός επί του Αστέρα, με τον Πάντελιτς, στο 33’ ο Νίνης έκανε το 1-0, με τον Πανιώνιο. Οι δύο ομάδες ανέβαζαν ταυτόχρονα ταχύτητες και στο 62’, οι ερυθρόλευκοι με τον Φουστέρ έκαναν το 2-0 και προσεύχονταν ακόμα και ο Βαλβέρδε, γιατί υπολόγιζε ότι ο Ισπανός παίκτης θα πετύχαινε γκολ μετά τα Χριστούγεννα.

Η θετική ενέργεια έφτασε μέχρι το ΟΑΚΑ, όπου στο 53’ ο Κατσουράνης, έφτασε στο 2-0 και δικαιούται τώρα να παίζει στη βασική 11άδα για ένα χρόνο ακόμη.

Οι δυο ομάδες συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό. Στο 67, ο Αστέρας, μείωσε σε 2-1 με κεφαλιά του Πουλίδο και αμέσως γυρίσαμε να δούμε τι γίνεται στο ΟΑΚΑ. Όταν ξαναγυρίσαμε όμως...
 το σκορ είχε διαμορφωθεί σε 2-0 αφού ο διαιτητής είχε ακυρώσει το πεντακάθαρο γκολ. Δεν πειράζει όμως γιατί στο ζάπινγκ είδαμε να μη δίνεται και ένα πέναλτι υπέρ του Πανιώνιου, που έκανε ο Μπουνσόγκ.

Για περισσότερες λεπτομέρειες, τι ήρθατε εδώ; Πηγαίνετε στα αθλητικά σάιτ.