Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

Σαργκάνης : Ο Καπίνο είναι... 30 ετών!


Δεν είναι καταγγελία πλαστογραφίας της ηλικίας του Καπίνο. Είναι όμως φοβερά εγκώμια από τον Νίκο Σαργκάνη για τον Καπίνο, για τον οποίο  συνιστά όμως υπομονή και προσοχή για την πορεία του τερματοφύλακα του ΠΑΟ.

 Όταν λέμε για Σαργκάνη, μιλάμε για τον κορυφαίο τερματοφύλακα ίσως που ανέδειξε η Ελλάδα. Και όταν λέμε  για Καπίνο, μιλάμε για το  ταλέντο για το οποίο μιλάνε  αυτή τη στιγμή όλοι.

Είναι ιδιαίτερα τιμητικά όσα





είπε ο Σαργκάνης για τον 17χρονο Καπίνο, μιλώντας στην εκπομπή Φουλ Επίθεση, με τους Ασημακοβεργαίους, που άνοιξαν και σελίδα στο φέισμπουκ ( πάει, ο Ζούκεμπεργκ θα το κατεβάσει όλο το δίκτυο).

Είπε το " φάντομ της Κοπεγχάγης:

"Πολύ προσγειωμένο παιδί, ήρεμος  και στις δηλώσεις του και γενικά βλέπω πως εμπιστεύεται η ομάδα του, αυτόν τον τερματοφύλακα. Τον έχουν αποδεχθεί και αυτή η αποδοχή έχει γίνει με τις εμφανίσεις του. Αν τυχόν  μας λέγανε ότι αυτός είναι 30 ετών, θα δεχόμασταν ότι αυτός ο άνθρωπος είναι 30 ετών!".



Καλά λόγια είχε και για τον Μέγιερι. Και σαν δίδυμο  χαρακτηρίζει  Καπίνο - Μέγιερι έτσι:

΅Το έχουν. Είναι φάτσες ποδοσφαίρου! "

Αλλά το μάτι του Σαργκάνη , βλέπει παραπέρα, και είπε ότι πιστεύει στον Δασκαλάκη και πρέπει να προσεχθεί στον Ολυμπιακό:

" Να χαίρεται την κάθε στιγμή, αλλά από την άλλη πλευρά να είναι προσγειωμένος και να συνεχίσει τη δουλειά του. Έλεγα ότι αν σταθεί στο Καραΐσκάκη, θα του πω μπράβο. Και μέσα στην  πιο δυνατή έδρα στάθηκε άξια. "


ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ

O Πετσάλνικος νέος αρχηγός του ΠΑΣΟΚ!
Ο Λοβέρδος, ο Μαρινάκης, ο Βαλβέρδε και ο ... Λούα - Λούα.
Γιατί ο Αβραμόπουλος έβαλε να ακούγεται Βιβάλντι, στα ασανσέρ του υπουργείου Άμυνας