Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

Γιατί ο Αβραμόπουλος έβαλε να ακούγεται Βιβάλντι, στα ασανσέρ του υπουργείου Άμυνας

Εντυπωσιακό είναι το ξεκίνημα της νέας κυβέρνησης αφού μετά τις οξείες και τις βαρείες του Γεωργιάδη, έχουμε ένα ακόμα σοβαρό γεγονός που δείχνει ότι έχουμε μπει στο σωστό δρόμο.

Είναι η απόφαση του υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Αβραμόπουλου να μπει μουσική Βιβάλντι στο ασανσέρ που οδηγεί στο



γραφείο του.


Διαβάζουμε στο ΒΉΜΑ, στο ρεπορτάζ του Ν.Χασαπόπουλου, ότι ο Αβραμό "φρόντισε στο ασανσέρ της Πτέρυγας του Ναυτικού να ακούγεται Βιβάλντι, συντροφεύοντας τους επισκέπτες μέχρι τον τέταρτο όροφο"!


Βέβαια η μουσική του Βιβάλντι που συνοδεύει τους επισκέπτες και τους χαϊδεύει τα αυτιά, είναι επιλεγμένη, μέσα από τα καλύτερα σουξέ του μουσουργού. Κυριαρχούν, όπως επίσης διαβάζουμε, οι "Τέσσερις εποχές" παρ´ ότι ο Αβραμόπουλος θα ζήσει μόνο μία εποχή μέσα στο κτίριο αυτό, το χειμώνα και μάλιστα μισό, πιθανόν μέχρι τις 19 Φεβρουαρίου.


Ο Πάμε Λουκέτο αποκαλύπτει ένα βαθύτατο πολιτικό μήνυμα μέσα από τις "4 Εποχές του Βιβάλντι". Ότι δηλαδή θα μείνει όλες τις εποχές εκεί, αφού θα γίνουν εκλογές και θα πάρει πάλι την ίδια θέση.


Φοβάμαι όμως ότι με τέτοιες φαιδρότητες σαν του Αβραμόπουλου, οι Τούρκοι θα φτάσουν με τα αεροπλάνα τους μέχρι έξω από το υπουργείο για να καλύψουν με τους θορύβους τη μουσική του Βιβάλντι από τα ασανσέρ.

ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ