Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

Γιατί ξενυχτάει ο Παπαδήμος

Αυτή την Κυριακή δεν έχουμε απίστευτα γκάλοπ για τον Παπαδήμο, αλλά τα απίστευτα ωράριά του στο Μαξίμου.

 Ο νέος πρωθυπουργός μας είναι βιονικός και άγρυπνος στο Σιάτλ και το Μαξίμου,αφού όπως αναφέρεται σε ρεπορτάζ στο ΒΗΜΑ κάθε μέρα πάει στη δουλειά του στις 9 το πρωί και φεύγει στις 4 με 5 το πρωί και μια μέρα έφυγε στις...


8 το πρωί!


Ο Πάμε Λουκέτο καταρχήν υπενθυμίζει ότι τα ίδια λέγονταν για το Γιώργο, ότι δεν κοιμάται τα βράδια και τα χαράματα έστελνε μέιλ στους υπουργούς.


Δεύτερον, δεν είναι καθόλου σπάνιο άνθρωποι να εργάζονται νυχτερινές ώρες και αυτό το γνωρίζουμε όλοι από το περιβάλλον μας.


Τρίτον, δεν θέλουμε έναν πρωθυπουργό να κοιμάται όρθιος. Γιατί να φεύγει κάθε μέρα από το Μαξίμου στις 5 τα ξημερώματα και επιστρέφει στις 9, βγάλε τις διαδρομές, κάνα μπάνιο, ένα γερό πρωινό, κοιμάται έτσι περίπου 4 λεπτά ημερησίως, αν τον πιάσει ο ύπνος κιόλας.


Οπότε λογικό είναι ο Παπαδήμος να κοιμάται κατά τη διάρκεια της ημέρας στην πολυθρόνα του ή όρθιος και τέτοια δημοσιεύματα κακό του κάνουν, παρά καλό γιατί κάποια μέρα κατά τη διάρκεια ενός υπνάκου θα δει όνειρο ότι πτωχεύουμε και θα είναι πραγματικό.

ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ

Ποιος υπουργός έκ@ασε όταν βγήκε από το γραφείο του Γ. Παπανδρέου
Γιατί ο Αβραμόπουλος έβαλε να ακούγεται Βιβάλντι, στα ασανσέρ του υπουργείου Άμυνας
To νέο, ακυκλοφόρητο τραγούδι του Χάρρυ Κλυνν : " Ι love the greece"