Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010

2-1 το ντέρμπι ΑΕΚ- Παναθηναϊκού

ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΧΙΜΕΝΕΘ


Με αδημονία περιμένουν όλοι οι φίλαθλοι το ντέρμπι ΑΕΚ- Παναθηναϊκού, που αναμένεται να ενθουσιάσει όλους, όπως άλλωστε έχουν κάνει μέχρι τώρα και οι δύο ομάδες.

Ο προπονητής της ΑΕΚ κ. Χιμένεθ παρ’ ότι βαρέθηκε ήδη την Ελλάδα, αφού μέσα σε μια βδομάδα τα είδε όλα, μια μέρα τον ανέβαζαν στο θεό και μια στα τάρταρα, ετοιμάζει εκπλήξεις για να εντυπωσιάσει. Χθες το βράδι τηλεφωνήθηκε με τον Βαλβέρδε και τον ρώτησε ...
τι να κάνει, αφού αυτός έχει ζήσει και άλλα ντέρμπι στην Ελλάδα .

 Ο προπονητής του Ολυμπιακού του πρότεινε λόγω της φυσιογνωμικής τους ομοιότητας, να ...
καθίσει αυτός στον πάγκο της ΑΕΚ. Ο κ. Χιμένεθ ενθουσιάστηκε, αλλά αυτό κράτησε λίγο γιατί ο κ. Βαλβέρδε, θυμήθηκε ότι έχει την ίδια ώρα αγώνα ο Ολυμπιακός με τον Άρη και ανακάλεσε.

Ο προπονητής της ΑΕΚ δεν πτοήθηκε και κατάστρωσε τα πλάνα για τον αγώνα. Ο Ισπανός τεχνικός θα παρατάξει την ομάδα με το σύστημα 4-3- 3. Ο κ. Χιμένεθ αποφάσισε αυτό γιατί ή ομάδα έβαλε 4 γκολ με τον Άρη, έφαγε 3 με την Άντερλεχτ, άρα τώρα θα βάλει ή θα φάει 3, εκτός αν το αποτέλεσμα είναι 2-1 υπέρ της μιας η της άλλης ομάδας. Αυτό το έχουμε αποκλειστικό εδω στο pamelouketo.blospot.com  και να το παίξετε και στο στοίχημα να πάτε ταμείο.

Η απουσία του Σκόκο δεν προβληματίζει γιατί άρχισαν πάλι τα μεταγραφικά σενάρια και θα σέρνεται στους αγώνες μέχρι τον Ιανουάριο