Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2010

Μαζέψτε τους!

Κάποιοι κύριοι, έχουν βαλθεί να διαλύσουν το πρωτάθλημα για άγνωστη αιτία.

Σε μια μέρα με πολλά δραματικά γεγονότα στο χώρο της οικονομίας, με Προϋπολογισμό σφαγής των δημοσίων υπαλλήλων, με πώληση του λιμανιού του Πειραιά μέχρι και τον Προφήτη Ηλία στους Κινέζους, με μια άγρια Δευτέρα να ξημερώνει ,οι γνωστές ΠΑΕ των διαμαρτυριών Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός των γνωστών , μόνο από το ποδόσφαιρο, κυρίων Μαρινάκη και Πατέρα βάζουν φωτιά στην αγωνιστική και στο πρωτάθλημα γενικότερα, αν αυτή είναι μόνο η επιδίωξή τους,

Σε τελευταία σύσκεψη για τη βία ο εισαγγελίας είπε στους διευθυντές των αθλητικών εφημερίδων ότι θα τους στείλει αυτόφωρο αν έχουν εμπρηστικά πρωτοσέλιδα. Οι κύριοι διευθυντές θα είναι αυτόφωρο στον Εισαγγελέα αν έχουν δημοσιεύσει στα πρωτοσέλιδα τις εμπρηστικές δηλώσεις ΠΑΕ και… ανεπίσημων κύκλων( άλλο φρούτο αυτό), Και αυτόφωρο από τον εκδότη τους, αν δεν τις έχουν δημοσιεύσει. Και από διευθυντές αυτόν τον καιρό, ουουου!

Γιατί αν ο άνθρωπος δαγκώσει σκύλο, δεν είναι πια είδηση. Αλλά αν φίλος με μούσι δαγκώσει φίλο με μούσι, ναι, είναι είδηση, Πρωτοσέλιδη. Πάνω και από τους Κινέζους.