Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

Στην Σπιναλόγκα ο πρωθυπουργός!

ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΔΙΑΚΑΝΑΛΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ
Στην Σπιναλόγκα θα δοθεί τη Δευτέρα η διακαναλική συνέντευξη του πρωθυπουργού.

Όπως θα ξέρετε κι αν δεν ξέρετε σας το λέμε, το Μαξίμου οργάνωσε για το βράδυ της Δευτέρας , διακαναλική συνέντευξη Τύπου. Συνάντησε όμως την αντίδραση του Μέγκα, γιατί την ίδια ώρα έχει το «Νησί» και καλός ο πρωθυπουργός για το κανάλι γενικά, αλλά μη χάσουμε τα 70άρια από το «Νησί» γιατί τού του κάπνισε του πρωθυπουργού να κάνει διακαναλική συνέντευξη τέτοια μέρα και ώρα.

Οι αντιδράσεις του Μέγκα, ήταν σφοδρές. Ο Μπούτος απείλησε να μη βγάλει την Δευτέρα Λιάγκα και Σκορδά, ενώ ο Μανώλης Καψής είπε ...
ότι σε ένδειξη διαμαρτυρίας δεν θα κάνει  άλλη φορά τον κυβερνητικό εκπρόσωπο.

Ο κ. Πεταλωτής που έχει αναλάβει την αποδιοργάνωση της διακαναλικής πρότεινε και έγινε δεκτό, να πάει ο πρωθυπουργός στην Σπιναλόγκα, και να δώσει εκεί τη συνέντευξη . Με ένα σμπάρο δυό τρυγόνια. Και  θα  γίνει διαφήμιση στο Μέγκα, αλλά και διαφήμιση στην κυβέρνηση , όπως έγινε την άλλη φορά στο Καστελόριζο.

Ο κ. Παπανδρέου, προετοιμάζεται λοιπόν για την Σπιναλόγκα και οι πληροφορίες μας λένε ότι από αυτά που θα ακούσουμε από το στόμα του την Δευτέρα, θα κλάψουμε περισσότερο από το « Νησί».