Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

Σαμαράς: "Τερματοφύλακας ο Παπανδρέου"!

«Θα του χτυπήσει πέναλτι ο λαός στις εκλογές!»
Άνοιξε το κουτάκι με τις… ατάκες ο Σαμαράς. Είδε ότι ο Παπανδρέου δεν πιάνεται με τίποτα σε αυτόν  τον τομέα, με κορυφαία ατάκα βέβαια το «Λεφτά υπάρχουν» και σήμερα πρόσθεσε μία δική του ιστορική ατάκα, στο συναγωνισμό του με τον πρωθυπουργό.
Μετά τη δήλωσή του « θα μηδενίσω το έλλειμμα» και το «Λεξοτανίλ» σήμερα έκανε ένα πολύ καλό χιουμοριστικό βήμα. Χαρακτήρισε τον πρωθυπουργό… «τερματοφύλακα» και πρόσθεσε ότι στις δημοτικές εκλογές «ο λαός θα του χτυπήσει πέναλτι», υπό...
 τις επευφημίες χιλιάδων φιλάθλων, αγαπητοί μου ακροοτές.

Τις ιστορικές ατάκες τις είπε ο κ. Σαμαράς, σήμερα στη Λάρισα, και σε λίγο από το μπλογκ μας θα έχετε λεπτομερή περιγραφή του πέναλτι που θα χτυπηθεί στον πρωθυπουργό

Στην Λάρισα, ο κ. Σαμαράς «περπάτησε στο δρόμο» , όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της ΝΔ και βέβαια αυτό πρέπει να χειροκροτηθεί.

Στην ομιλία του ο αρχηγός της ΝΔ κατάγγειλε ότι «Οι καλλιέργειες στη Θεσσαλία απειλούνται από το πράσινο σκουλήκι» . αλλά δεν το συσχέτισε με το πράσινο σκουλήκι του ΠΑΣΟΚ , γιατί είχε πει την ατάκα με τον τερματοφύλακα και το πέναλτι και ήταν καλυμμένος για τα βραδινά δελτία ειδήσεων, που θα αναλύουν τη φάση.