Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

Σε καρέκλα στην σέντρα θα καθίσει ο Μαρινάκης

Άλλος μπελάς μας βρήκε. Που θα καθίσει ο Μαρινάκης στο ντέρμπι Παναθηναϊκού- Ολυμπιακού ; Από δω κάνουμε την πρόβλεψη ότι θα καθίσει σπίτι του. Αλλά σε δουλειά να βρισκόμαστε,  οι πρόεδροι των δυο ΠΑΕ άρχισαν δυο βδομάδες πριν τις δηλώσεις, επειδή έμειναν μια μέρα εκτός επικαιρότητας και ανησύχησαν.

Οι «ερυθρόλευκοι» μέσω επιστολής τους είχαν ζητήσει από τους «πράσινους» να τους παραχωρηθεί το κεντρικό μπουθ του ΟΑΚΑ για το μεταξύ τους ντέρμπι, για να βλέπει καλά τον αγώνα μάλλον.

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού Νικόλας Πατέρας αφού κάλεσε τον  κ.  Μαρινάκη να τρώει ψάρι για να ....
βλέπει καλά, τον κάλεσε  επίσης να παρακολουθήσουν μαζί  παρεούλα το ντέρμπι των δύο «αιωνίων» το επόμενο Σάββατο στο ΟΑΚΑ, για να μπορούν να τον βλέπουν πιο εύκολα οι οπαδοί και να τον μπινελινώνουν ( στην καλύτερη περίπτωση).

Αναμένεται με αγωνία η αντιπρόταση του κ. Μαρινάκη, που δέχεται μεν να καθίσει μαζί με τον κ. Πατέρα, αλλά στο Καραισκάκη.

Το πιθανότερο όμως είναι να μπουν καρέκλες   στην σέντρα  του ΟΑΚΑ, μέσα στον αγωνιστικό χώρο και να παρακολουθήσουν μαζί τον αγώνα, δίνοντας έτσι και ένα ηχηρό μήνυμα κατά της βίας.