Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2010

Σχέδιο " Μητσοτάκης" στα νοσοκομεία - Το δελτίο ειδήσεων των 8, του pamelouketo

" Το  δελτίο ειδήσεων που διαβάζεται"

Γεια σας. Είμαι ο Πάμε Λουκέτος. Είναι "το  δελτίο ειδήσεων που διαβάζεται"  στις 8, από το  pamelouketo. Oι ειδήσεις μέχρι τώρα, γιατί μετά αλλάζουν:


Την απορία του εξέφρασε ο πρωθυπουργός κ. Γ. Παπανδρέου, γιατί έχει δημιουργηθεί τόσος μεγάλος θόρυβος σήμερα,  επειδή κυκλοφόρησε η είδηση ότι  θα πάρουμε την τρίτη δόση του δανείου από τις δάνειες δυνάμεις τον Ιανουάριο, αντί του Δεκεμβρίου:

«Εγώ πίστευα, ότι δεν θα την πάρουμε ποτέ» τόνισε στο pamelouketo χαρούμενος. Απόρησε δε  "γιατί μας έχουν δώσει τις δύο πρώτες δόσεις, αφού...
 ξέρουν πολύ καλά ότι δεν θα τα πάρουν  ποτέ πίσω".

Κλείδωσαν σήμερα  στις Βρυξέλλες,  τα πρόσθετα οικονομικά μέτρα, ύψους 4 δις ευρώ. O κ. Γιούνκερ έδωσε τα συγχαρητήριά του στον κ. Παπακωνσταντίνου, γιατί  δεν περίμενε ποτέ να τα δεχτεί, ενώ τού έδωσε και μια μικρή σφαλιαρίτσα στο λαιμό, δείχνοντας ότι είναι άρρηκτη η σχέση Ευρωπαϊκής Ένωσης και Ελλάδας.

Τα έσοδα των 4 δις θα προέλθουν από περιστολή δαπανών στο Δημόσιο, και κυρίως από τη συγχώνευση των νοσοκομείων. Η κυβέρνηση θα προωθήσει για τα νοσοκομεία το " σχέδιο  Μητσοτάκης" για να ζουν όλοι οι Έλληνες, τουλάχιστον 92 χρόνια.

Ολοκληρώθηκε η πορεία του Πολυτεχνείου, χωρίς να σημειωθούν δυστυχώς μεγάλα επεισόδια,  μόνο κάποια μικρά, έξω απο την αμερικανική πρεσβεία, με αποτέλεσμα να πέσουν όλα τα κανάλια σε κατάθλιψη. Το ίδιο κλίμα επικρατεί και στους ιδιοκτήτες διαμερισμάτων και μπαλκονιών απέναντι από το Πολυτεχνείο και άλλων επίκαιρων σημείων κατά τη διαδρομή  στην αμερικανική πρεσβεία.

Αυτό οφείλεται στο ότι τα ποσά που δόθηκαν προς ενοικίαση από τα ΜΜΕ ήταν λόγω της κρίσης στα Μέσα και την οικοδομή,  κατά 98, 63 %  κάτω σε σχέση με τις πορείες πριν 4-5 χρόνια.

Ιδιοκτήτης Μέσου Ενημέρωσης, που ζήτησε να μην αποκαλύψουμε το όνομά του, αλλά τον ξέρουμε όλοι, σχολίασε στο pamelouketo: « Eδώ απολύουμε αβέρτα και σε λίγο θα πετάμε απευθείας τους εργαζόμενους από τα μπαλκόνια, μπαλκόνια θα νοικιάζουμε;».

Η αποχή κυριάρχησε τελικά στην  πορεία του Πολυτεχνείου, όπως πρώτο είχε προβλέψει το pamelouketo. Το ποσοστά της αποχής ,  έφτασε το 72 % στην Αθήνα , σε σχέση με την πορεία πριν 4 χρόνια και στο 89% στην επαρχία, αφού δεν υπήρχε πορεία εκεί. 

Η διαδήλωση πάντως χαρακτηρίζεται "σχετικά ογκώδης" γιατί περίμεναν ορισμένοι να μην πατήσει κανένας. Οι διαδηλωτές  δεν πήγαν να περπατήσουν , αλλά προτίμησαν τα σαντουιτσάδικα στην οδό Στουρνάρη και τα καφέ στην πλατεία Εξαρχείων, στέλνοντας ηχηρό μήνυμα στη γενιά του Πολυτεχνείου. Η πορεία θα επαναληφθεί την άλλη Κυριακή και ελπίζεται τα ποσοστά της αποχής να είναι χαμηλότερα.

Ηταν οι ειδήσεις των 8 από το pamelouketo, με τον Πάμε Λουκέτο. Θα είμαστε και πάλι μαζί, αύριο την ίδια  πάντα ώρα. Παρακολουθείστε τώρα τα άλλα κανάλια στην τηλεόρασή σας . Ακολουθεί φαγητό, στις 9.45 ποτάκι και το πρόγραμμα θα κλείσει λίγο πριν τα μεσάνυχτα με ύπνο. Καλό σας βράδυ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ: Μη χάσετε απόψε στις 8, το δελτίο ειδήσεων από το  pamelouketo

http://pamelouketo.blogspot.com/2010/11/e-8-pamelouketo.html#more