Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2010

Ψινάκης: Δεν είμαι κότα!

Δεν είναι κότα, δηλώνει ο Ηλίας Ψινάκης και προσθέτει  "σιγά μην παραιτηθώ", διαψεύδοντας έτσι και ολόκληρο pameloueto, που δημοσίευσε αποκλειστικά το μέιλ της παραίτησής του.

Ο  κ. Ψινάκης έσπασε τη σιωπή του και έκανε δηλώσεις σε  αποκαλυπτική συνέντευξή του στο DOWN TOWN  που κυκλοφόρησε σήμερα και να πάτε οπωσδήποτε να το αγοράσετε ( κάνουμε απροκάλυπτη διαφήμιση, γιατί ή εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου, δεν πάει τόσο   καλά και τον βοηθάμε με αυτόν τον τρόπο).

Σε όλους αυτούς που διαδίδουν πως σκοπεύει να παραιτηθεί ο Ηλίας απαντά: «Σιγά μην παραιτηθώ. Τι είμαι, κότα;»!

Είναι όμως η χρυσοτόκος κότα που...
γεννάει καλλιτέχνες ο γνωστός μάνατζερ και πολιτικός, ο οποίος τονίζει ότι δεν μετάνιωσε καθόλου για τη συμμετοχή του στις δημοτικές εκλογές, σεβόμενος όλους όσοι τον ψήφισαν.( το ίδιο είπαν και άλλοι 32.456 υποψήφιοι).

Δεν είπαν όμως αυτό που τόνισε ο κ. Ψινάκης: «Υπάρχουν άνθρωποι που με γουστάρουν και άνθρωποι που δεν με γουστάρουν. Το να πετάει ο καθένας την παπαριά του είναι και εύκολο και τζάμπα.και αναξιοπρεπές. Έχω δώσει το δικαίωμα σε οποιονδήποτε να λέει ό,τι θέλει πίσω από την πλάτη μου – και ανώνυμα και επώνυμα. Όποιος, όμως, έχει κάτι να μου πει και είναι μάγκας να έρθει να το πει μπροστά μου.». Φυσικά δεν θα εμφανιστεί κανένας!


Περισσότερα θα διαβάσετε στο DOWN TOWN που κυκλοφορεί και που είναι σίγουρο πως θα συζητηθούν   πολύ!  Θα πάρουμε λοιπόν15 τεύχη κι εμεις και θα σας ενημερώσουμε.κι αν λέει κάτι για το ποίημα που έγραψε η Κική Δημουλά γι αυτόν και το δημοσιεύσαμε στο pamelouketo θα σας ενημερώσουμε. Άλλωστε, τι "Ψιψινακολόγοι" είμαστε. Τον παρακολουθούμε στην πολιτική ζωή πολύ στενά, πιο πολύ και από τον Παπανδρέου. Για την προσωπική του ζωή "χεστήκαμε", για να  χρησιμοποιήσουμε μια έκφρασή του.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ:

1. Παραιτήθηκε ο Ψινάκης, το μέιλ της παραίτησής του
http://pamelouketo.blogspot.com/2010/11/e-mail.html

2. Το ποίημα της Κικής Δημουλά, για τον Ηλία Ψινάκη

http://pamelouketo.blogspot.com/2010/11/blog-post_6264.html