Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2010

Γκολ και ο Γιώργος Παπανδρέου στην Αυστρία, μετά τους Γιώργο Σαμαρά και Γιώργο Φωτάκη!

Πρωί πρωί σήμερα ο πρωθυπουργός έστειλε ένα διαφορετικό μέιλ. Ήταν στον αυστριακό υπουργό Οικονομικών  Γιόζεφ Προλ, που μας έχει ψήσει τα ψάρι στα χείλη, για το αν θα μας εκταμιεύσει η χώρα του το δάνειο και έχει γίνει πρώτη μούρη στα κανάλια

 Ο Γιώργος του την είπε, για άλλο θέμα όμως. Χθες το βράδυ η εθνική μας ομάδα νίκησε 2-1 μέσα στην Αυστρία, σε φιλικό αγώνα έστω, αλλά συμβολικό,λόγω του πολέμου που έχουμε με τον Γερμανο-αυστριακό άξονα.

Δύο άλλοι Γιώργηδες, ο Σαμαράς και ο Φωτάκης έβαλαν τα δύο γκολ και ο τρίτος Γιώργος, ο Παπανδρέου ,  έστειλε το τηλεγράφημα στον αυστριακό υπουργό και του λέει τα εξής:


" Κύριε Γιόζεφ Προλ, τι κάνετε; Πως κοιμηθήκατε σήμερα; Σας έτσουξαν τα δυο γκολάκια από την εθνική του Σάντος και του Παπανδρέου ; Εμείς πάντως τα εκταμιεύσαμε, και σας τα δώσαμε με τους δύο Γιώργηδες, τον Σαμαρά και τον Φωτάκη. Στα γήπεδα εμείς δείχνουμε την αξία μας και όχι μόνο.

Τάμαθε τα νέα η Μέρκελ; Έρχεται και η σειρά της, στο γήπεδο. Άντε , καλά να τα περνάτε και να ξέρειςτε  φτωχοί - φτωχοί, αλλά έχουμε και Γιώργο Σαμαράς, με μια... γκολάρα, ναααα! Άντε να μην πω καμιά άλλη λέξη!Κοίτα και τη φωτογραφία, με ένα παίκτη στον πάγκο ,πως έκανε! Κάπως έτσι δεν κάνατε κι εσείς, κύριε Προλ μου;

Άντε γεια!

Γιώργος Παπανδρέου
Φίλαθλος Εθνικής
Μαξίμου
Ενταύθα ΅