Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

Κόρη του Στρος Καν η καμαριέρα!

ΤΟ ΝΕΟ ΕΠΕΙΣΌΔΙΟ ΤΗΣ ΣΑΠΟΥΝΟΠΕΡΑΣ. ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΜΗΝΥΣΗ Ο ΦΩΣΚΟΛΟΣ!

Όσοι μιλάνε για πορνό, σεξ και άλλα ανάλογα για την υπόθεση Στρος Καν- Καμαριέρας είναι μακριά νυχτωμένοι  . Πέφτουν όμως πολύ έξω, κάνουν πολύ μεγάλο λάθος. Η ιστορία αυτή δεν είναι πορνό, ούτε σεξ ούτε καν αισθησιακή , ούτε βίαια , ούτε τίποτα. Είναι απλώς μια σαπουνόπερα, που κάθε μέρα αρχίζουν και ξετυλίγονται τα εκπληκτικά ομολογουμένως και τόσο απροσδόκητα  επεισόδιά της.

Ναι, πραγματική σαπουνόπερα είναι αυτό που ζούμε με Στρος Καν και καμαριέρα, που αν την έγραφε ο Νίκος Φώσκολος τι θα του έσερνε η τηλεκριτική για απιθανότητες, εξωφρενικό στόρι, διάλογους που προκαλούν τα γέλια και άλλα τέτοια.
Το τελευταίο επεισόδιο με την καμαριέρα που...
έχει έιτζ, φυσικά δεν θα σκεπτόταν ποτέ να το γράψει ο Φώσκολος.
 Ότι την ώρα του βιασμού της καμαριέρας, ο δράστης έτρωγε με την κόρη του σε εστιατόριο, ούτε κατά διάνοια να τη βάλει στο μυαλό του.
Ότι η γυναίκα του δίνει ένα 1εκ. ευρώ για εγγύηση αντί να τον πλακώσει στο ξύλο, φυσικά ο Φώσκολος δεν μπορούσε να το σκεφτεί, εκτός αν η σύζυγος εργαζόταν στην θρυλική Τζάιαντ.

Τι "Λάμψη". ζούμε.. .. Μιλάμε για την "Κάμψη" που έκανε η καμαριέρα στο κρεβάτι της σουίτας. Μόνο  η θρυλική "Σελήνη" λείπει.

Υπάρχει όμως εξέλιξη στη σαπουνόπερα της σουίτας του Σόφιτελ. Την αποκαλύπτει και θα γίνει παγκόσμιο θέμα, μόλις τη δημοσιεύσουμε τώρα, εδώ στο θρυλικό στις αποκαλύψεις του Πάμε Λουκέτο.

Δεν είναι καθόλου απιθανότητα, αυτό που θα αποκαλύψουμε πως θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο.

Το στόρι και η αποκάλυψη:

Η καμαριέρα , η μαυρούλα, η Οφηλία, είναι κόρη του Σρος Καν,! Ο επικεφαλής του ΔΝΤ έχει και άλλους 5 γάμους, και σε έναν  από αυτούς απέκτησε την Οφηλία, που την έκανε με μια μαύρη καλλονή από τη Σομαλία. Όμως επειδή πάντα είχε στόχο τη γαλλική προεδρία, και το χρώμα της κόρης της θα επηρέαζε τους ρατσιστές Γάλλους, τον έκανε να τη δώσει για υιοθέτηση σε ένα λούστρο , που τότε ζούσε στη Νέα Υόρκη και έβγαζε καλό μεροκάματο και είχε γίνει μεγαλομέτοχος στην Τζάιαντ.

Ο Στρος Καν έχασε τα ίχνη της, αλλά τα βρήκε στο Σοφιτέλ, όταν μπήκε  εκείνο το μοιραίο μεσημέρι στο δωμάτιό της και έγινε ο εξής διάλογος

-  Πάμε κρεβάτι;

- Ντομινίκ, τι είναι κρεβάτι;

Ο Στρος Καν ένιωσε σαν να τούπεσε ο ουρανός της σουίτας στο κεφάλι του. Μόνο η  μάυρη κόρη του, που την είχε υιοθετήσει,  μιλούσε έτσι, σαν τη θρυλική " Σελήνη"!Αυτή ήταν!!

Οι υποψίες του έγιναν πραγματικότητα με την επόμενη ερώτηση που του έκανε.

- Είσαι ο...  Γιάγκος  Δράκος;;

Ένιωσε να του πέφτει ο ουρανός της σουίτας στο κεφάλι του. ¨Ηταν η κόρη του , και αυτός ο άθλιος πήγαινε να την φιστικώσει..Την αγκάλιασε τρυφερά, εντελώς τρυφερά, με πατρικό πάθος για τη χαμένη κόρη του γι αυτό και δεν βρέθηκε σε κανέναν τους καμμία αμυχή.

Ο ξενοδόχος τότε  χτύπησε δυνατά την πόρτα της σουίτας  και...

ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΤΗΣ ΣΑΠΟΥΝΟΠΕΡΑΣ ΣΤΡΟΣ ΚΑΝ - ΚΑΜΑΡΙΕΡΑΣ
Γιατί συμφώνησαν να πουν ότι η κόρη - καμαριέρα, δεν τον γνωρίζει και γιατί να πει ότι έχει έιτζ, ίκτερο, δυσκοιλιότητα και ακμή.

ΑΛΛΑΘΕΜΑΤΑ
΅Κωλομετανάστες΅΅ το νέο τραγούδι του Σαββόπουλου
΅Ομπαμια΅ χαρακτήρισε τον Στρος Καν η καμαριέρα! 
ΚΑΜΑ ριερα ΣΟΥΤΡΑ 
Επιστολή σοκ Παπανδρέου στον Στρος Καν