Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

Να μην παίξει και ο Σισέ , ζήτησε ο Μαρινάκης!

Να μην παίξει ο Σισέ, να παίξει οπωσδήποτε ο Σαριέγκι και άλλα πολλά ακόμη ζήτησε ο Μαρινάκης για τον αγώνα Παναθηναϊκού- ΠΑΟΚ.

 Να μην παίξει ο διαιτητής Κάκος  στον αγώνα  Παναθηναϊκού- ΠΑΟΚ εξέφρασε ο  Βαγγέλης Μαρινάκης, γιατί δεν είχε παίξει καλά στον τελικό Κυπέλλου Ατρόμητου - ΑΕΚ. Ανταπάντησε ο Παναθηναϊκός και ρώτησε τον Μαρινάκη, αν θέλει να παίξει την Κυριακή ο Καλόπουλος.

Πιστεύει το Πάμε Λουκέτο, ότι ο Μαρινάκης έχει δίκιο που...
έκανε την πρωτοφανή παρέμβαση, για πολλούς λόγους:

Πρώτον μας έλειψαν οι δηλώσεις Μαρινάκη  που οδηγούν στην καταπολέμηση της βίας. Μετά η  απάντηση Παναθηναϊκού, αν θα προτιμούσε  ο Μαρινάκης να παίξει ο Καλόπουλος είναι μισή. Τον  γνωστό επόπτη Τρύφωνος, τον ξέχασε;

Εντύπωση ακόμα έκανε το εξής:  Υπάρχει ακόμα Παναθηναϊκός  στο διοικητικό τομέα και βγάζουν ανακοινώσεις;

Ο Β . Μαρινάκης σωστά έκανε παρέμβαση , γιατί έτσι έπρεπε να κάνει ένας  διακεκριμένος παράγοντας για την ομάδα του. Και λίγα ζήτησε, λοιπόν:  Θα μπορούσε ακόμα να ζητήσει:

-   Να μην πάνε οι οπαδοί του ΠΑΟ στο γήπεδο, γιατί υπάρχει υποψία ότι το ΟΑΚΑ δεν θα έχει το χάλι της Τετάρτης στο ΟΑΚΑ
-   Να μην παίξει ο Σισέ
- Να παίξει ο Καραγκούνης από την αρχή
- Να παίξει οπωσδήποτε ο Σεριέγκι

Φυσικά λέει βλακείες η ΠΑΕ Παναθηναικός. Δεν υπάρχουν οικονομικά κίνητρα στα λεγόμενα Μαρινάκη, για το πακέτο των 20 εκ από  το Τσάμπιονς Λίγκ. Ο Μαρινάκης δήλωσε στο Πάμε Λουκέτο,  ότι θα  χαρίσει  όλα τα λεφτά στη φτωχή πατρίδα μας για το χρέος  ή για την καταπολέμηση της βίας.

ΑΛΛΑ  ΘΕΜΑΤΑ
Τα σατιρικά άπαντα του Στρος Καν
Παναθηναικός 6 φασκέλων
Ατάκες για τη βία στα γήπεδα
Αθωώθηκε αυστηρά ο Μαρινάκης!
Πως αρρωσταίνουμε με τις συγχωνεύσεις