Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Πέμπτη, 16 Ιουνίου 2011

Υπάρχει και Άγιος Μνημόνιος 2!

ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΓΕΝΕΘΛΙΑ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΑΝΗΜΕΡΑ!
Πότε θα σωθεί η Ελλάδα ; Του Αγίου Μνημονίου ανήμερα. Δεν είναι μακριά η ημέρα αυτή και μην την εκλαμβάνετε χιουμοριστικά.

Ο Άγιος Μνημόνιος, όπως με δραματική καθυστέρηση ανακαλύψαμε όλοι, είναι άγιος της Ορθοδοξίας και εορτάζει στις 16 Ιουνίου. Ξεφυλλίστε το ημερολόγιο, αν δεν το πιστεύετε.

Το εκπληκτικότερο είναι ότι στις 16 Ιουνίου έχει γενέθλια ο Γ. Παπανδρέου (!)  , που γεννήθηκε στις 16 Ιουνίου 1952!

Τώρα βέβαια εξηγούνται όλα για το Μνημόνιο. Ο Άγιος Μνημόνιος δεν έβαλε το χέρι του,  και την πατήσαμε. Δεν ξέρουμε επακριβώς τη ζωή του, αλλά ξέρουμε ότι πια ότι δεν και ο δημοφιλέστερος  άγιος στην Ελλάδα....

Όσο για  τα...
γενέθλια του  Γ. Παπανδρέου την ημέρα του Αγίου Μνημονίου είναι τρομερή η σύμπτωση. Έτσι εξηγείται και η επιμονή του με το Μνημόνιο. Ήθελε να τιμήσει τον Άγιο! Μα , πως δεν το είχε προσέξει κανένας μας ; Μισό λεπτό να ψάξουμε μήπως υπάρχει και .Αγία Χρεωκοπία!  Για να γκουγκλάρουμε λίγο!

Η μνήμη του Αγίου Μνημονίου συνεορτάζεται στις 16 Ιουνίου μαζί αυτή του Αγίου Τύχωνα, γιατί βέβαια μόνο από τύχη και από Τύχωνα γλιτώνουμε την καταστροφή!
,
Α, απόψε όλοι με κεριά στο Σύνταγμα, για να τιμήσουμε και όχι να  αποδοκιμάσουμε τον ¨Αγιο Μνημόνιο! Προσοχή , όχι συνθήματα του τύπου:  "Οοοοο, Οοοοοο, πάρτε τον Άγιο Μνημόνιο και φύγετε από δωωωωω".

Και επειδή όσο ψάχνεις μαθαίνεις , ψάξαμε στο διαδίκτυο και τι βρήκαμε; Ότι υπάρχει και... Άγιος Μνημόνιος 2!

Τον " σακ΅βουαγιάζ" κάνει ο Παπακωνσταντίνου
Ο Πεινοσέτ