Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

Η Τζάκρη κατέθεσε την τσάντα Louis Vuitton , αντί για το στεφάνι!

Δεν πάτε καλά. Όλοι ασχολείστε γιατί η  υφυπουργός Εσωτερικών, Θεοδώρα Τζάκρη κατέθεσε  σε εκδήλωση  στην Έδεσσα, για την γενοκτονία των Ποντίων δάφνινο στεφάνι , ενώ ταυτόχρονα κρατούσε στο άλλο χέρι  τσάντα της  Louis Vuitton και με τον τρόπο αυτό χλευάζετε ότι «τίμησε» τους πεσόντες!

Αυτό δηλαδή είναι το θέμα μας; Δικαίως η Θεοδώρα έχει αγανακτήσει γι αυτά που γράφονται , γιατί το ρεπορτάζ είναι ελλειπέστατο.

Το Πάμε Λουκέτο θα συμπληρώσει  τις δίκαιες διαμαρτυρίες της κ. Τζάκρη , με το δικό του ρεπορτάζ και θα θέσει τα δικά του ερωτήματα:


α. Γιατί όλοι λένε ότι είναι πανάκριβη η τσάντα, αλλά κανένας  δεν λέει ΠΟΣΑ  ακριβώς στοίχισε; Γιατί δεν έγινε ρεπορτάζ γι αυτό; Αν δεν μάθει ο κόσμος όλος, πόσο ακριβώς ακριβή είναι η  Louis Vuitton,  είναι σαν να μην αγοράστηκε ποτέ.

β. Γιατί ασχολούνται όλοι με τη Louis Vuitton τσάντα, και δεν ασχολείται ΚΑΝΕΙΣ  με την υπέροχη φούστα   φούστα Dior  και το πουκάμισο Prada, που βλέπετε στη φωτό και σας τα τονίζουμε εμείς. ; Όχι μόνο ή τσάντα και τα άλλα κομμάτια της ντυσίματός της , έχουν ψυχή. Και δεν είναι καθόλου σωστό να περνάνε τόσο απαρατήρητα σε αυτή την έξοδό της.

γ. Τρίτο και σημαντικότερο, που δεν έχει αναφερθεί και επισημανθεί από ΚΑΝΕΝΑΝ .  Γιατί δεν δείχνει κανένας την εξέλιξη αυτής της φωτογραφίας ;
Και γιατί λέμε ότι δεν τίμησε τους Πόντιους; Γιατί  δεν βλέπουμε  και δεν μας δείχνουν τη συνέχεια, που  η Θεοδώρα Τζάκρη έκανε το ακριβότερο δώρο δώρο στους τιμώμενους ;

Κατέθεσε δηλαδή , αντί για το ευτελές στεφάνι που κάνει δεν κάνει 40 ευρώ, την τσάντα Louis Vuitton, αξίας 8.840 ευρώ ( ορίστε , σας αποκαλύψαμε αποκλειστικά  και πόσο έκανε η αγορά της) .


ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ
Τον " σακ΅βουαγιάζ" κάνει ο Παπακωνσταντίνου
Ο Πεινοσέτ
Ε coli στα φρουτάκια
Το λεξικό βρισιών κατά συναδέλφων του ΠΑΣΟΚ
¨Οσα παίρνει ο άνεργος
" Διακόπτουμε το έκτακτο δελτίο, για να μεταδοθεί το κανονικό"
Δάκρυσε ο Στραβελάκης στο Μέγκα!