Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Κυριακή 5 Ιουνίου 2011

Δάκρυσε ο Στραβελάκης στο MEGA!

Θαύμα έγινε το βράδυ της Κυριακής  στο Μέγκα Τσάνελε. Γύρω στις 8 έκπληκτοι οι τηλεθεατές είδαν να γίνεται το πιο μεγάλο θαύμα στις οθόνες τους.

Δάκρυσε ο Νίκος Στραβελάκης από το πόσο μεγάλη  και πρωτοφανής ήταν η συγκέντρωση στο Σύνταγμα και  δάκρυα έτρεχαν από τις τηλεοράσεις και κινδύνευσαν  να  πνίξουν όλη τη χώρα.

Οι τηλεθεατές φιλούσαν τις plasma  και άλλοι ...
γονατιστοί σταυροκοπιούνταν, γιατί δεν πίστευαν αυτό που έβλεπαν να γίνεται , σε σχέση με τις προηγούμενες μέρες και τις συγκεντρώσεις στο Σύνταγμα. Μόνο πλάνο με την Όλγα Τρέμη στο Σύνταγμα, δεν είχαμε, για να γίνει η πιστοποίηση της ξαφνικής αλλαγής του Μέγκα.

Οι ρεπόρτερς μετέδιδαν περιχαρείς  από κάθε γωνιά της Ελλάδας τον απίστευτο παλμό  των διαδηλωτών . Και όταν λέμε από όλη την Ελλάδα, το εννοούμε. Από το Διακοφτό, τους Παξούς, τους Αντίπαξους, το Μεγαλοχώρι, τη Μαδρίτη, το Λονδίνο, παντού, μόνο το χωριό μου το Στείρι στη Λιβαδειά, ξέχασαν.

Οι διαδηλωτές και οι τηλεθεατές  φώναζαν συνθήματα από το στούντιο του Μέγκα, μαζί με   τον Γιώργο Σαραντάκο από το Σύνταγμα και την Ελίζα Καλλίτση από την  Πάτρα, να φύγει η χολέρα του  ΔΝΤ από την Ελλάδα και ο καταραμένος ο  Χατζηνικολάου από το Αλτερ.

Ξεκίνησαν ήδη οι εκδρομές από όλη την Ελλάδα να δουν από κοντά το μεγάλο θαύμα που έγινε. Αναμένεται δε να κορυφωθούν οι εκδηλώσεις των πιστών τηλεθεατών  την Τρίτη, όταν θα προσκυνήσουν από κοντά το θαύμα του Μέγκα και θα πάρουν σταρουδάκια  και φυλαχτά με την  Όλγα Τρέμη , τον Γιάννη Πρετεντέρη, τον Μανόλη Καψή κλπ. και αγιασμένο νερό από τα δάκρυα του Ν. Στραβελάκη.

ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ
Ατάκες για Μέγκα και Χαζτηνικολάου
Πως θα ονομαστεί το Σύνταγμα;
Σε λίγο ο Χατζηνικολάου θα ρίχνει λέιζερ στα μάτια των πολιτικών!
ΦΠΑ 43% στα λέιζερ!
Θεοδωράκης και Θεο-ντορά- κη
Τι τραγουδούσαν οι βουλευτές στα καίκια στην Κέρκυρα
Ατάκες για τον Εθνικό Κήπο