Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

Όσα παίρνει ο άνεργος

Χαρμόσυνα νέα είχαμε σήμερα για την κυβέρνηση, αφού  το  ποσοστό ανεργίας τον Μάρτιο του 2011 στη χώρα έφτασε στο στο 16,2% , έναντι 11,6%  που ήταν τον Μάρτιο του 2010 και 15,9% τον Φεβρουάριο του 2011, όπως ανακοίνωσε σήμερα η Ελληνική Στατιστική Αρχή.

Ο ενθουσιασμός  προκύπτει από το γεγονός ότι..





η κυβέρνηση θα φτάσει πολύ σύντομα στο μεγάλο στόχος της, να φτάσει η ανεργία στο 100%, οπότε και δεν θα υπάρχει κίνδυνος ανεργίας για κανένα εργαζόμενο, αφού θα έχουν απολυθεί όλοι.
Οι αριθμοί είναι εκπληκτικοί  και για αυτό το γιορτάζουν στην κυβέρνηση.Οι απασχολούμενοι μειώθηκαν κατά 238.574  σε σχέση με το Μάρτιο του 2010 , δηλαδή όλοι μαζί γεμίζουν δύο φορές την πλατεία Συντάγματος.

Υστέρηση όμως σημειώνεται στις απολύσεις τον Μάρτιο , σε σχέση με τον Φεβρουάριο, όπου απολύθηκαν μόνο 7013 άτομα, λιγότεροι δηλαδή και από αυτούς που διαδήλωσαν έξω από το Μέγκα.

Οι άνεργοι  συνολικά σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοινώθηκαν και δεν τα βγάζει το Πάμε Λουκέτο από το κεφάλι του, είναι συνολικά  811.340 άτομα, και μόλις συμπληρωθούν 1.000. 000 θα γίνουν μεγάλες εκδηλώσεις απο την κυβέρνηση, με λέιζερ σε όλες τις πλατείες.

Ταυτόχρονα θα ανακοινωθεί η επιβολή έκτακτης εισφοράς  3% σε όλους τους ανέργους , γιατί δεν έχουν να καταναλώσουν χρήματα με αποτέλεσμα να μην πληρώνουν ΦΠΑ και να καταρρεύσουν τα ταμεία του κράτους μας.

ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ  
¨
" Διακόπτουμε το έκτακτο δελτίο, για να μεταδοθεί το κανονικό"
Κανό ή τάνκ το ερώτημα στο δημοψήφισμα
Δάκρυσε ο Στραβελάκης στο Μέγκα!
Ατάκες για Μέγκα και Χατζηνικολάου
Σε λίγο ο Χατζηνικολάου θα ρίχνει λέιζερ στα μάτια των πολιτικών!
ΦΠΑ 43% στα λέιζερ!
Τι τραγουδούσαν οι βουλευτές στα καίκια στην Κέρκυρα