Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

O Βρίζας στον Παναθηναϊκό...

... ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΒΡΙΣΙΕΣ ΔΟΜΑΖΟΥ- ΜΗΤΣΟΥ ΣΤΟ ΔΣ

Δεν θα λέγεται Βρύζας , αλλά Βρίζας , ο τεχνικός διευθυντής , για τον οποίο έπεσαν απίστευτες βρισιές σήμερα στο συμβούλιο του Παναθηναϊκού μεταξύ Μίμη Δομάζο και Αργύρη Μήτσου. Δεν σας λέμε τίποτα εμείς, διαβάστε  τον πλακωμό στο ρεπορτάζ  εδώ, με αφορμή τον Ζήση Βρύζα που δεν θα πάει τελικά στον Παναθηναικό.

Και αφού έχετε διαβάσει τώρα το ρεπορτάζ, να σας πει τη γνώμη του και το πρασινόφρων Πάμε Λουκέτο.


Ποιος είναι ο Βρύζας ή Βρύζας ; Όχι, με μομφή για τον πρώην ποσοσφιαριστή , αλλά το θέμα του Παναθηναϊκού αυτή την εποχή είναι αν θα πάρει τον Ζήση Βρύζα; Εκτός αν τον προορίζουν για σέντερ φορ τώρα που θα φύγει ο Σισέ. Σαν ποδοσφαιριστής έχει πάρει και το " τιμημένο" , μια χαρά θα είναι  είναι να γίνει " νυν", μαζί με Καραγκούνη-  Κατσουράνη.

Σαν μάνατζερ  τώρα, μάλλον έχει πάρει το Διαπλανητικό με τον ΠΑΟΚ και δεν το γνωρίζουμε  , ενώ μη ξεχάσουμε τις μεγάλες επιτυχίες  του με τη Μάλτα, δίπλα στον  πάγκο με τον Σάντος.

Και εν πάση περιπτώσει , αναλαμβάνει τεχνικός διευθυντής ο Βρίζας.. Με τι λεφτά θα αγοράσει; Για να πουλήσει μόνο; Δεν χρειάζεται , υπάρχει η Τζουντ Σισέ, που καθαρίζει για όλα.

Δηλαδή η μεταγραφή αεροδρομίου φέτος  για τους βάζελους ήταν ο Βρύζας; Τότε για τη μεταγραφή φροντιστή στα αποδυτήρια , τι πρέπει να γίνει;