Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

Ακυρώθηκε ο Γιώργος στο μαραθώνιο! – Τι έγινε με τις καρτέλες

-

Τόσος ντόρος για τη συμμετοχή, του πρωθυπουργού στο μαραθώνιο, αλλά τα νέα σας μεταφέρουμε αποκλειστικά τώρα, είναι δυσάρεστα.

Ο κ. Παπανδρέου, ακυρώθηκε, έστω και καθυστερημένα, γιατί δεν είχε
 ούτε δηλώσει συμμετοχή, ούτε φορούσε το καρτελάκι με τον αριθμό συμμετοχής και τον χορηγό, που φορούσαν όλοι οι δρομείς ( εκτός και από τους κυρίους, που είναι δίπλα στον πρωθυπουργό, αλλά γι αυτούς θα μιλήσουμε αργότερα σε άλλη ανάρτηση αναλυτικά.

Η ακύρωση από τους έμπειρους ανθρώπους του ΣΕΓΑΣ, δεν έγινε αμέσως, για… τουριστικούς λόγους, αφού ήταν πολλά ξένα κανάλια. Η ακύρωση σχολιάστηκε και από τη ΝΔ, αφοί βγήκε πριν λίγο ο Πάνος Παναγιωτόπουλος και δήλωσε: « Ούτε μια συμμετοχή στο μαραθώνιο, δεν μπορεί να κάνει σωστά».

Υπάρχει όμως και μια ευχάριστη είδηση για τον πρωθυπουργό από το μαραθώνιο, που σημαδεύει την προεκλογική περίοδο στη χώρα μας. Μια από τις φωτό, κρίθηκε κατάλληλη για να γίνει η αφίσα του ΠΑΣΟΚ και ότι αυτή και μόνο μπορεί να αναστρέψει το κακό κλίμα για την κυβέρνηση. Την είδαμε εδώ στο pamelouketo και συμφωνούμε κι εμείς. Δείτε τη αμέσως παρακάτω και πείτε μας τη γνώμη σας. Θα σας αρέσει σίγουρα όμως.Μασκότ του ΠΑΣΟΚ θα είναι ο κύριος αριστερά, που θα δείτε.