Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2010

Αδέλφια μας, αλήτες, πουλιά - Η αδελφή του Γιώργου από τη Σουηδία μας έλειπε!

Αυτή μας έλειψε. Η Εμίλια Νίμπλουμ .  Η ετεροθαλής αδελφή του Γιώργου Παπανδρέου από τη Σουηδία, εκεί που καθάριζε σκάλες ο Γιώργος και έκανε το γκαρσόνι. Ήρθε και ...
 ψήφισε στις εκλογές και έδωσε “ψήφο εμπιστοσύνης” στην ελληνική κυβέρνηση

“Στέκομαι δίπλα στο λαό της Ελλάδας και τον αδελφό μου” αναφέρει σε δηλώσεις της στο "Πρώτο Θέμα".Η Εμίλια Νίμπλουμ ήρθε μάλιστα πρόσφατα από τη Σουηδία στην Ελλάδα για να στηρίξει τον αδελφό της στις αυτοδιοικητικές εκλογές - και να...
 ψηφίσει Σγουρό  προσθέτουμε -  μία εμπειρία που ωστόσο είχε και δυσάρεστα αποτελέσματα.

Συνοδεύοντας τον αδελφό της σε εκλογικό κέντρο της Νέας Ερυθραίας χτύπησε το κεφάλι της, από τον ενθουσιασμό - λέμε τώρα- των ψηφοφόρων να αποθεώσουν τον Γιώργο, αλλά και να γνωρίσουν κι αυτή. Ευτυχώς που δεν ήταν κάτι σοβαρό, γιατί μετά μπορεί να μιλούσαν για πολιτικό έγκλημα στα παράθυρα.

Πήγε στον Ευαγγελισμό,διακριτικά όπως αναφέρεται, αλλά εμείς εκεί έχουμε πολλούς γιατρούς γνωστούς,   που μας είπαν ότι  τους  είπε πως είναι η αδελφή του Γιώργου και αυτοί ομόφωνα συμφώνησαν  ότι έπεσαν σε τρελή, αφού δεν την γνώριζαν, αλλά πάντως την εξυπηρέτησαν.

Έχει και blog  και δημοσιεύει ανοιχτή επιστολή στον “αγαπητό αδελφό της”, γιατί φαίνεται μαύρα μάτια  να τον δει κάνει, λέγοντας ότι ήρθε η ώρα να γράψει τη δική του πολιτική ιστορία και να “μετατρέψει την Ελλάδα στην πιο καινοτόμο χώρα της Ευρώπης, σε θέματα οικολογίας, ενέργειας και υποδομών”. Αποδεικνύει δε αυτό ότι όλοι οι Παπανδρέου είναι κολλημένοι με την πράσινη ανάπτυξη.

Το pamelouketo έχει και την αποκλειστική είδηση, για την Εμίλια Νίμπλουμ; ακόμα παίρνει τη σύνταξη του Ανδρέα, μισή - μισή με τη Δήμητρα;

Ο Ανδρέας την είχε αναγνωρίσει, και αυτή έκανε τις απαραίτητες ενέργειες  - μετά θάνατον-  και γράφτηκε στο Δήμο Ψυχικού  στην οικογενειακή μερίδα του Ανδρέα Παπανδρέου.

Έτσι μπόρεσε και πήρε σαν  άγαμη κόρη αποθανόντος πατρός, τη μισή σύνταξή του, και την άλλη μισή η Δήμητρα Παπανδρέου, που μέχρι τότε την έπαιρνε ολόκληρη! . Είναι το λεγόμενο "Μισό- Μισό", που είχε προβλέψει με τίτλο εκπομπής της η κ. Παπανδρέου!

Τώρα αυτό που σας λέμε εμείς είναι,  ότι υπήρχε πόλεμος Δήμητρας - Εμιλίας Νίμπλουμ , και υπήρχαν uποψίες, ότι ... δεν παντρεύονταν η δεύτερη , για να παίρνει τη σύνταξη!

Καλά , μεσημεριανό γίναμε σήμερα με τη Εμιλία Νίμπλουμ !