Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

Τι "Ελ. Βενιζέλος "... "Ελ Πάγκαλος" να το λέμε!

Τόχει κάνει  ο Θόδωρος Πάγκαλος, το  "Ελ. Βενιζέλος "... " Ελ Πάγκαλος" !

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνσης  διαβάζουμε σήμερα στον...  "Ελ. Τύπο", ότι  πήρε αεροπλάνο από την Ελευσίνα  για να πετάξει ως το ... "Ελευθέριος Βενιζέλος". Συνολικά μόνο.. 17.000 κόστισαν οι τρεις πτήσεις του Θ. Πάγκαλου μέσα στην ίδια ημέρα.Ήταν το 15αυγουστο που πήγε στις εκδηλώσεις στην Τήνο. Οπου αν θυμάστε, λιποθύμησε! Ζαλίστηκε μάλλον από τις ώρες πτήσεις.


 Ο Θ. Πάγκαλος , όπως περιγράφει η εφημερίδα, πέταξε με super puma από την Ελευσίνα ως το εξοχικό του στη Τζιά και από κει στην Τήνο για να εκπροσωπήσει την κυβέρνηση στους εορτασμούς και ύστερα το ίδιο απόγευμα επέστρεψε με το ίδιο ελικόπτερο στην Ελευσίνα. Μάλλον τόκανε για να κερδίσει ... περισσότερα μίλια από τον πρωθυπουργό.

Το  ρεκόρ σπατάλης όμως απονέμεται στον υπουργό ....
τον Εξωτερικών κ. Δρούτσα,  που  αντί να πάει με αυτοκίνητο από την Ελευσίνα στο Ελευθέριος Βενιζέλος, πήγε με ένα από τα τρία VIP κυβερνητικά αεροσκάφη. Στη συνέχεια πήρε άλλο αεροπλάνο για Κρήτη και όταν επέστρεψε από το νησί, πήρε και πάλι αεροσκάφος από τα Σπάτα για την Ελευσίνα! Τζετ λάνγκ έπαθε ο άνθρωπος.

Ο κ.  Δρούτσας συνηθίζει να χρησιμοποιεί το κυβερνητικό αεροσκάφος, συνεχίζει η εφημερίδα,  για να πάει σε κάποια χώρα της Ευρώπης και όχι αεροσκάφη της γραμμής ανεβάζοντας το κόστος κάθε πτήσης του από τα 350-400 ευρώ στα 24.000 ! Ε, και τι έγινε;  Δεν μας εκπλήσσει αυτό στο pamelouketo.Θα προβληματιζόμασταν μόνο, αν ο κ. Δρούτσας έτρεχε στο μαραθώνιο... με αεροπλάνο!