Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2010

Καζαμίας 2011: Ιανουάριος, ο Γ. Παπανδρέου προβλέπει

Υποδεχόμαστε με ενθουσιασμό το 2011 και το μνημόνιο νούμερο 44.Είμαστε δύο χρόνια πριν την αγαπημένη μου χρονιά το 2013 όπου τελειώνει η κρίση και ανακοινώνω την χρεωκοπία ντυμένος Χαρίλαος Τρικούπης και Ακαδημίας γωνία.

Στο μεταξύ η Βουλή έχει γκρεμιστεί με ...
40 κανονιοβολισμούς για τον Τρος Καν που έρχεται κάθε λίγο και λιγάκι στην Αθήνα γιατί έχει ερωτευθεί την Πετρούλα ,παντρεύονται και γίνεται η πρώτη κυρία της Γαλλικής Δημοκρατίας.

Για να καλύψουμε το έλλειμμα γυρίζουμε τσόντες με τον Σειρηνάκη και το πρώτο ντιβιντί είναι τρίο μαζί με τον Γ.Παπακωνσταντίνου και το τεράστιο έλλειμμα.Χεζόμαστε στο ευρώ και μπορούμε να χρεωκοπήσουμε άλλες πέντε φορές.

Με νομοθετική πράξη καταργείται η ανεργία και καθιερώνονται οι νέες συμβάσεις τριών λεπτών. Αυξάνονται οι μισθοί κατά 130% αλλά αυτό δεν επηρεάζει τα δημοσιονομικά αφού οι μισθοί έχουν γίνει μηδενικοί. Η κατώτατη σύνταξη φτάνει τα 4500 ευρώ,αλλά δεν φτάνει να αγοράσεις ούτε ένα κιλό κολοκυθάκια που κάνουν 9000 ευρώ.

Επανέρχεται η δραχμή αλλά δεν περπατάει η λύση.Καθιερώνουμε τότε εθνικό νόμισμα το δηνάριο Αλβανίας και το μπάχτι Σομαλίας.

Ταξίδια στην Άνω Γουινέα,την Άνω Ζιμπάμπουε και την Κάτω Βόλτα όπου πέφτει το αεροπλάνο και γυρίζουμε το LOST 2 και ξαναχεζόμαστε στα ευρώ.

Αγαπημένο μου χρώμα η μοβ γραβάτα. Τυχερός αριθμός ο ΦΠΑ 43%. Καθοριστική μέρα του μήνα που θα ικανοποίησουμε το λαικό αίσθημα και θα κρεμάσουμε στο Σύνταγμα το σώβρακο του Πάγκαλου.


ΣΧΕΤΙΚΑ  ΘΕΜΑΤΑ: ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ, Ο Κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ
http://pamelouketo.blogspot.com/2010/12/2011_6368.html