Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010

Η Διαμαντάκου στο Big Brother...

... και το χταπόδι ο Λιάγκας στο Just the 2 of us
Aυτές είναι οι προτάσεις του Πάμε Λουκέτο , για να αποκτήσουν τα δύο ριάλιτι της Κυριακής κάποιο ενδιαφέρον.

1. Το "χταπόδι"  ο Λιάγκας στο Just the 2 of us, μαζί ή κόντρα με τον Καπουτζίδη, που ο σύζυγος Φαίης, τον  έχει αποκαλέσει "σουπιά".

Προσοχή ο Καπουτζίδης, ο άλλος ...
Γιώργος μην τον ψήσει να πάει στην εκπομπή του να τον βρουν.

Ο μίστερ Πάρα Πέντε, φαίνεται ότι την έχει καταβρεί σε αυτή την εκπομπή. Διαδικαστικός και διεκπεραιωτικός, έχει βρει  μάλλον την καλύτερη δουλειά μέσα στην κρίση, για να μη κάθεται να γράφει κείμενα για σήριαλ, που όσο νάναι, μια σκέψη τη θέλουν.

2. Μας συγχωρεί η κ. Κορομηλά, αλλά αυτή τη φορά  θα πάρουμε το μέρος της κ. Διαμαντάκου, που τα χώνει συνέχεια. Όχι η Ρούλα, δεν φώναζε , αλλά φαινόταν στην εκπομπή της Κυριακής να βαριέται αφόρητα. Μία ώρα με την αποχώρηση της Χριστίνας, παραλίγο να πάει για ύπνο κι αυτή.

Τα ριάλιτι στηρίζονται στις αποχωρήσεις. Εδώ στις.. επιστροφές! Γυρίζει λένε οι πληροφορίες,  ο Λευτέρης Πανταζής στο Just the 2 of us, γυρίζουν και δύο παίκτες που αποχώρησαν από Big Brother.

Η μία θέση , όπως μας είπε η Ρούλα, μπορεί να είναι για τη  Χριστίνα, που αποχώρησε στην ίδια εκπομπή! Σε δουλειά και σε... περισσότερα επεισόδια, να βρισκόμαστε δηλαδή.  Εκεί τα παρατήσαμε και  γυρίσαμε στην Αθλητική Κυριακή και τους Πανουτσοκαρπετόπουλους .

Πιστεύαμε και ελπίζαμε ,  ότι οι δύο που θα γύριζαν στο  Big Brother, θα ήταν τουλάχιστον, ο Τσάκας και ο Πρόδρομος, για να υπάρχει κάποιο ενδιαφέρον.