Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

O μονόλογος του Μαζαράκη στον Χατζηνικολάου, που άφησε... άγαλμα τους καλεσμένους!

Αυτό που κατάφερε  ο Ανδρέας Μαζαράκης στο " Πρόσωπο με  πρόσωπο" του Ν. Χατζηνικολάου,  δεν το έχει πετύχει άλλος! 

Το ξέρετε το θορυβώδες αυτών των πάνελ. Καλεσμένοι για το θέμα των μεταναστών, οι συνήθεις ύποπτοι καλεσμένοι και ο Ανδρέας Μαζαράκης, που πως μπορείς να τον αποκαλέσεις; Δημοσιογράφο, ραδιοφωνατζή, " φιλόσοφο", παράγοντα, τα πάντα όλα είναι ο γνωστός Εξαρχειώτης.

Όταν του δόθηκε ο λόγος , προς το τέλος της εκπομπής που βλέπαμε, γιατί την πατήσαμε και βλέπαμε Στάη προηγουμένως, πέτυχε αυτό που λέμε στην αρχή. Έκανε το θορυβώδες πάνελ, όχι απλά να σιωπήσει για....
 τουλάχιστον 6- 7  λεπτά, αλλά να παρακολουθούν όλοι  κρεμασμένοι από τα χείλη του.

Kαι γι αυτά που έλεγε  κυρίως για τον τρόπο που του έλεγε. Ήτάν όλοι οι καλεσμένοι ... άναυδοι και  τους έπιασε και ο σκηνοθέτης  ( ο Μουκάνης ήταν; ) σε ωραία πλάνα καθώς είχαν... χαζέψει!

Θέμα  του Μαζαράκη, δεν ήταν η Νομική, αλλά οι Έλληνες γενικότερα: " Δεν υπάρχει το " Μαζί", Μόνο το youtube, μπορεί να αποδώσει αυτά που είπε, αλλά κυρίως  να δείξει τον τρόπο που .... παρακολουθούσαν οι καλεσμένοι. Που  πρωτοφανές για τέτοιες εκπομπές, , δεν τον διέκοψαν ούτε μια στιγμή, παρά προς τη λήξη όταν ο πρύτανης Μαρκάτος πήγε να χαλάσει τη.... διάλεξη, ιεροτελεστία, ο,τι και να πούμε, μέσα είναι!


ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΒΙΝΤΕΟ' ΑΥΤΌΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΛΟΓΟΣ ΜΑΖΑΡΑΚΗ

http://pamelouketo.blogspot.com/2011/02/blog-post.html