Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

8 νίκες σε 8 φιλικά ο Ολυμπιακός και χωρίς να δεχτεί γκολ!

Πολύ καλός σε έναν ακόμα αγώνα προετοιμασίας ο Ολυμπιακός Π., νίκησε στο Βόλο τον Ολυμπιακό Β. με 1- 0 , με γκολ του Φουστέρ ( όχι με πέναλτι ) και καταχειροκροτήθηκε από τον πρόεδρό του κ. Μαρινάκη που ήταν στο γήπεδο.

Οι "ερυθρόλευκοι" μετά την Τρίπολη έδωσαν ένα ακόμη δυνατό φιλικό  απέναντι στον Ολυμπιακό του Βόλου, μια ομάδα - μοντέλο ( στους αγώνες με την ΑΕΚ).

Να σημειώσουμε ότι η ομάδα του κ. Βαλβέρδε, δεν...
 δέχτηκε γκολ  για 8ο ματς στην επαρχία , την  οποία έχει κυριολεκτικά αλώσει. Να σημειώσουμε ότι στα 8 αυτά ματς ο Ολυμπιακός έχει πετύχει ένα μοναδικό ρεκόρ, αφού έχει πετύχει 19 θριαμβευτικές  νίκες, σε 8 αγώνες.

Την επόμενη αγωνιστική ο πρωταθλητής  δίνει το τελευταίο αγώνα προετοιμασίας με την Ξάνθη και μετά ρίχνεται στους επίσημους αγώνες.

Ο Νέμεθ, δεν έπαιξε ούτε  στη μια, ούτε στην άλλη ομάδα, αφού κοινή πρόταση των ΠΑΕ να αγωνιστεί από ένα ημίχρονο στις ομάδες, απορρίφθηκε απο τον διαιτητή Καλόπουλο , που υποστήριξε και τις δυο ομάδες, γιατί και οι δύο " Ολυμπιακός"  λέγονται.

Ο φιλικός χαρακτήρας του αγώνα έδωσε την ευκαιρία στον κ. Βαλβέρδε να δοκιμάσει τον Τζιμπούρ, που δεν άρεσε όμως, γι αυτό θα γίνει ανταλλαγή αύριο, τελευταία μέρα μεταγραφών, με τον Μήτρογλου του Πανιωνίου.

Από την άλλη, ο Σάκης Τσιώλης, παρέταξε τον Ολυμπιακό Βόλου με πολλές απουσίες, κρατώντας δυνάμεις για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό που θα δώσουν του χρόνου.

Μετά τη νέο ματς  προετοιμασίας της επόμενης αγωνιστικής με την Ξάνθη, ξεκινάει πάλι το πρωτάθλημα με τους αγώνες:

22η αγωνιστική
Άρης-Ολυμπιακός

23η αγωνιστική
Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός