Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010

Ομάδα - όνειρο ο ΑΟ Στειρίου- Τεσσάρα και στο Κυριάκι!

-Φέρτε μας , την Μπάρτσα!


Καλά,  σαρώνουμε, δεν παιζόμαστε! Θρίαμβο πέτυχε πάλι ο ΑΟ Στειρίου, νικώντας στο τοπικό ντέρμπι τον ΠΑΟ Κυριακίου, με 4-3! O αγώνας έγινε στο γήπεδο του Διστόμου και οι παίκτες του προέδρου, ποδοσφαιριστή , φροντιστή  και "τα πάντα όλα" , Δημήτρη Ματθαίου, έριξαν τέσσερα μπαλάκια στον ΠΑΟΚ, που έτυχε να βρεθεί στο δρόμο της,

 Ο ΑΟΣ είναι σε φουλ φόρμα και πετυχαίνει την 3η συνεχή νίκη του και πάει για .. 13 τουλάχιστον για να ανέβει στην Α κατηγορία Βοιωτίας.

Το Στείρι, έκανε  πάλι το γνωστό κόλπο. Άφησε ....
την αντίπαλη ομάδα να προηγηθεί και ανέτρεψε το σκορ. Εντάξει το Κυριάκι ήταν λίγο ανώτερο  στην αρχή  και προηγήθηκε 2-0 , με γκολ των Φρέσσα και Δούκα. Από εκεί και πέρα... κατηφόριζε το γήπεδο. Το πήγαμε στο τσάκα - τσάκα 4-2, με γκολ των Δημ. Ματθαίου , στο 62' ( περίπου! )   με κεφαλιά , με δύο εκπληκτικές ατομικές προσπάθειες  του Σπύρου Μπακούρου  στο 71 και 75' και του Δημ. Σπάρου στο 80' . Ο ΠΑΟΚ που έχει κι αυτός πολύ καλή ομάδα, μείωσε με γκολ του Μπότση στο 92.

Ολοι καταπληκτικοί από  την ... ομάδα- όνειρο,    του μόλις... 47 χρονου Δημ. Ματθαίου, που βέβαια μη σας ξεγελάει η ηλικία, είναι άπιαστος. Οι φίλοι του ΑΟ Στείριου, ξαναγυρίζουν στο γήπεδο, μετά από πολλά χρόνια, αλλά πρέπει να είμαστε λίγο πιό ήρεμοι και κόσμιοι στις εκφράσεις μας. Βρισκόμαστε  στην πρώτη θέση στα... πρόστιμα αφού έχουμε πληρώσει ούτε λίγο - ούτε πολύ 3.200 ευρώ μέχρι τώρα. Ποσό πολύ μεγάλο, αν αναλογιστεί ότι γίνονται προσπάθειες κάθε βδομάδα, ακόμα και για τις μετακινήσεις της ομάδας.

Ο ΑΟΣ βρίσκεται στην 5η θέση και διεκδικεί  θέση στην προνομιούχο 4άδα, με  μεγάλες πιθανότητες αφού έχουμε όλους  τους πρωτοπόρους στο δεύτερο γύρο  στο γήπεδό μας. Στο ντέρμπι πρωτοπόρων αυτή την αγωνιστική , ο Άρης Αγίας Τριάδας , νίκησε τον Αμβρυσσέα 3-2. Την επόμενη βδομάδα παίζουμε με τον Υψηλάντη εκτος και πρέπει να γίνουμε... Παπαφλέσσες, να πάρουμε τη νίκη.

Τον αγώνα διαιτήτευσε η κυρία Π. Μπαρούχου, που ήταν άριστη, κοντά σε όλες τις φάσεις. Πολύ καλά τα πήγαν και οι βοηθοί Κ. Πούλος, Γ. Κεφαλάς.

ΑΟ ΣΤΕΙΡΙΟΥ: Καραμπάτσος, Μόσχος, Κουσκούκης, Παπαδήμος , Τρόκας Λ., Τρόκας Κ,  Πρεπούσης . Ματθαίου, Δούκας,   Σπάρος, ,  Μπακούρος..  Αλλαγές: Λαγός, Ζάκκας ,  Σκλήρης .  ( ή Πομώνης 2)

Για περισσότερη και... γρηγορότερη ενημέρωση στο θρυλικό blog http://sogal-stiri.blogspot.com/