Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010

Η χώρα έχει τον πρώτο Μάστερ Σεφ !


Ούτε σε τελικό Μουντιάλ δεν είχαμε τόση αγωνία. Μαζευτήκαμε εδώ στο Πάμε Λουκέτο να δούμε τον τελικό του Μάστερ Σεφ και παραλίγο να τρελαθούμε από το ντέρμπι που βλέπαμε.

 Το αποτέλεσμα είναι  64-63 και κρίθηκε από την ψήφο του Μάστερ Σεξ της εκπομπής Δημήτρη Σκαρμούτσου, που έβαλε 10άρι στο νικητή Άκη. Αν έβαζε 9, θα παίζανε μπαράζ ένα φαγητό ακόμα, και μετά δεν ξέρουμε, αν θα χτυπούσαν και πέναλτι μέσα στη νύχτα.

Έτσι από απόψε η χώρα, έχει τον πρώτο Μάστερ Σεφ, στην μακραίωνη ιστορία της, και ελπίζουμε να σημαίνει κάτι αυτό για τον τόπο.

Νίκησαν όλοι:


 - Η Μπουμπούκα, που εξαγνίστηκε στο Μέγκα, και έφαγε και τους Αρβύλα απέναντι. Θα τη δούμε σε κάνα δυο χρόνια και στο δελτίο του Μεγάλου Καναλιού ( λέμε, τώρα, μεγάλο )

- Κέρδισε το Μέγκα στην επιλογή του να μεταδίδει στην καλύτερη ώρα της ημέρας ένα μαγειρικό ριάλιτι, κόβοντας όλα τα σήριαλ. Αν μπορούσε θα το έπαιζε όλες τις ώρες.

- Κερδισμένοι και οι  τρεις σεφ, που βλέπουν σε εποχή κρίσης τα μαγαζιά τους να γεμίζουν από Έλληνες, που θέλουν να πάρουν και ένα αυτόγραφό τους, μετά το φαγητό ( τρομάρα μας). Ειδική μνεία στον Σκαρμούτσο ( κορίτσια, ο Σκαρμούτσος!)

- Πάντως ένα από τα πιάτα πιάτο του τελικού, με ...10 φακές μετρημένες, κυριολεκτικά ήταν "φαγητό της κρίσης".

- Όχι. Η μους δεν ήταν πικρή στο παγωτό.

- Τα ραβιόλια δεν ήταν καλά ψημένα.

-  Η ουρά του κρέατος, έσταζε

- Γίναμε τελικά, όλοι μάστερ σεφ!

- Α, όλοι βουτάγανε το δάχτυλο στο φαγητό και δοκιμάζανε. Τι λέει ο Μποτρίνι γι αυτό από άποψη υγιεινής;