Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010

"Στημένη" η κλήρωση από την ...Conn- x tv, που έβγαλε δύο ντέρμπι στο Κύπελλο !

Καλά, ούτε άνθρωποι της Conn- x tv, να έκαναν τη σημερινή κλήρωση του Κυπέλλου, που έβγαλε δύο μεγάλα ντέρμπι. Παναθηναϊκός - ΑΕΚ και Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ τα «καυτά» ζευγάρια της προημιτελικής φάσης  και η συνδρομητική τηλεόραση πανηγυρίζει, γιατί είναι ο μόνος τρόπος να πουλήσει καμιά σύνδεση.

Η Conn- x έχει δεν έχει 40.000 συνδρομητές και περιμένει από κάτι τέτοια να αυξήσει τη συνδρομητική της βάση. Και είναι υπερτυχερή, που της έπεσαν στα προημιτελικά αυτά τα ζευγάρια, γιατί  θα έχει ...μπόνους  κι άλλα ντέρμπι , αφού οι νικητές αυτών των  αναμετρήσεων, θα παίξουν και μεταξύ τους!  Διπλά ντέρμπι, δηλαδή!


Για τον τελικό, δεν ενδιαφέρεται η Conn- x , γιατί...
 θα μεταδοθεί  και από ελεύθερο κανάλι.

Τα άλλα δύο ζευγάρια των προημιτελικών είναι  Ατρόμητος ή Διαγόρας εναντίον του Εθνικού Αστέρα και Κέρκυρα ή Ηρακλής εναντίον Ολυμπιακός Βόλου Στις 19 Ιανουαρίου θα διεξαχθούν οι πρώτοι αγώνες, στις 9 Φλεβάρη οι ρεβάνς.

Στα ημιτελικά λοιπόν θα έχουμε... πρόωρο τελικό, αφού θα αναμετρηθούν οι νικητές των ζευγαριών Παναθηναϊκός - ΑΕΚ και Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ.

Στον δεύτερο ημιτελικό θα διασταυρωθούν οι νικητές Ατρόμητος - Διαγόρας/Εθνικός Αστέρας και Κέρκυρα/Ηρακλής - Ολυμπιακός Βόλου. Αρα  μία " μικρή' ομάδα θα είναι στον τελικό, αλλά αυτό δεν τη νοιάζει είπαμε τη συνδρομητική του ΟΤΕ. O τελικός θα διεξαχθεί στις 30 Aπριλίου 2011 στο Oλυμπιακό Στάδιο και πρέπει να κάνει και ένα δωράκι εκεί η Conn- x στην ΕΠΟ για τη φοβερή κλήρωση που πέτυχε.