Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2010

Ποια UFO ζουν στη Βουλή μας ! Οι πραγματικές ανακοινώσεις της ΝΑΣΑ

Ζουν εξωγήινοι στη Βουλή μας και όχι βέβαια στη λίμνη της Καλιφόρνια , που λέει η ΝΑΣΑ. Αυτή είναι η μεγάλη αποκάλυψη του pamelouketo,. Η χώρα μας είναι στο επίκεντρο της επικαιρότητας ένα χρόνο τώρα, αλλά από σήμερα όλη η Υφήλιος θα μιλάει για τα εξωγήινα πλάσματα της ελληνικής Βουλής.

Από όσες πληροφορίες κατάφερε να αποσπάσει το pamelouketo από τη ΝΑΣΑ, η ιστορία με τη λίμνη της Καλιφόρνια  είναι προπέτασμα καπνού. Η πραγματικότητα είναι ότι υπάρχουν εξωγήινοι που έχουν εισβάλλει στην ελληνική Βουλή, για να επιτύχουν διάφορα πράγματα στη Βουλή του Ανεξήγητου!

Να δούμε τους εξωγήινους της Βουλής:


ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.  Καταπράσινο ανθρωπάκι, που έχει βγει απευθείας από την ταινία ΕΞΩΓΗΙΝΟΣ του Σπίλμπεργκ, με το όνομα ΝΕΤ ( από τον πλανήτη ΕΡΤ)  Τον έχουν στείλει από το διάστημα σε ειδικό ρόλο να καταστρέψει μια χώρα που λέγεται Ελλάδα. Βιονικός, πότε με διαστημόπλοιο, πότε με ποδήλατο και πότε με κανώ , προσπαθεί να επιτύχει την αποστολή του. Και κάθε τόσο φεύγει και επιστρέφει στο διάστημα,  για να ενημερώνει ( τα συχνά ταξίδια που ξέρουμε.Δεν....
 είναι σε ξένες χώρες, αλλά  σε ξένους πλανήτες ).

ΑΤΙΑ -  Άγνωστης Ταυτότητας  300 Ιπτάμενα Αντικείμενα (ΑΤΙΑ) ή UFΟ . Αναφέρεται σε αντικείμενα τα οποία εμφανίζονται στη Βουλή  ή μερικές φορές δείχνουν ότι είναι  στο διάστημα και δεν μπορούν να κατηγοριοποιηθούν σε γνωστά ανθρώπινα κατασκευάσματα ή σε αντίστοιχες δημιουργίες της φύσης .


ΑΛΙΕΝ - 10.000. 000 Έλληνες.

Το φιλμ γυρίζεται τώρα στην Ελλάδα και θα προβληθεί το 2024.. Η ταινία διαδραματίζεται το έτος 2010 όταν το εμπορικό διαστημόπλοιο με το όνομα "Μνημόνιο" , προσεδαφίζεται στον πλανήτη Ελλάδα, προκειμένου το πλήρωμα του  από Τροικανούς, να ερευνήσει την πηγή κάποιου επαναλαμβανόμενου σήματος που λαμβάνει, ότι οι Έλληνες αντέχουν και 5 μνημόνια ακόμα .

Το πλήρωμα  προσεδαφίζεται στην οδό Αρεοπαγίτου  και ανακαλύπτει εκατομμύρια επωασμένους μιθωτούς, ελ. επαγελματίες και συνταξιούχους ( φωτό)

Κατά τη διάρκεια της εξερεύνησης, κάποιο από τα αυγά εκκολάπτεται και ένα εξωγήινο πλάσμα ο Τρος Κάν, προσκολλάται στο πρόσωπο ενός άνδρα του πληρώματος. 10. 000.000 Ελληνες, μετατρέπονται σε Άλιεν, η συνέχεια επί του μνημονίου.