Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

Τι έχασαν όσοι έβλεπαν Σαμαρά - Το Τοπ Μόντελ στα καλύτερά του- Φάτε μάτια ψάρια








Ενώ εσείς συνεχίσατε να βλέπετε και μετα τα πρώτα 5 λεπτά Σαμαρά , το pamelouketo, έκανε ζάπινγκ γιατί είδε το τρέιλερ, τι χρειαζόταν να δει όλη την ταινία; Για να μας πει ο Σαμαράς, ότι δεν είναι ο Χάρρυ Πότερ;

Τέλος πάντων το γυρίσαμε στο αγαπημένο μας Τοπ Μόντελ και βέβαια δεν χάσαμε. Αντίθετα αποζημιωθήκαμε για την έμπνευση.

Μια δασκάλα μοντέλων ή κάτι τέτοιο είχε όλα τα κορίτσια στη θάλασσα και τα μάθαινε πόζες στην άμμου. Φάγαμε περισσότερα κοντινά πλάνα σε περισσότερα κοντινά και από το τηλεπαιχνίδι του Αρναούτογλου, όταν ζουμάρει στα εκατομμύρια. Και εδώ καταλαβαίνετε που ζουμάριζε η κάμερα της εκπομπής του αγαπημένου μας ΑΝΤ1.

Μετά είχε και άλλες δοκιμασίες . Η δασκάλα έβαλε τα κορίτσια στην άμμο. Μια κοπελιά, η πιο σοβαρή, αναρωτήθηκε μήπως κόλλησαν τίποτα, που έκαναν σα τα ζώα που κυλιόντουσαν στην άμμο. Απάντηση δεν πήρε, μάλλον όμως αυτή είναι που θα αποχωρήσει στο τέλος της αποψινής εκπομπής.

Πατήστε να δείτε  και να μη χάσετε  και το κύλισμα στην άμμο..

Ανατροπή και πέναλτι Σαμαρά

Πολύ καλά ήταν η μονοκαναλική μαγνητοσκοπημένη συνέντευξη Σαμαρά στον Πρετεντέρη και άρεσε ιδιαίτερα στον ανδρικό πληθυσμό, όχι όμως και στις γυναίκες που έχασαν τη Ζωή μιας άλλης» για να δουν τη ζωή ενός άλλου, που τους ήταν εντελώς αδιάφορος.

Ο Σαμαράς προσπάθησε να το παίξει Δανδουλάκη, αλλά δεν έπεισε ούτε τις γυναίκες ούτε τους άνδρες. Mιλούσε συνέχεια σε κάποιον "Γιάννη", αλλά μάλλον μονο αυτός ο "Γιάννης" θα τον είδε.

Ο «Πρετέ» έκανε στην αρχή μια δύσκολη ερώτηση, αν θα κάνει ο Παπανδρέου εκλογές. Ο κ. Σαμαράς δικαίως δεν έδωσε σαφή απάντηση, γιατί αυτός είναι Σαμαράς, και όχι ο Παπανδρέου.

Μετά ο κ. Σαμαράς πήρε αέρα από τις ερωτήσεις και είπε ότι ο Παπανδρέου, φοβάται και γι αυτό φοβίζει και εδώ τον χειροκροτήσαμε όλοι την ατάκα του.

Στη συνέχεια ο Σαμαράς, είπε ότι δεν είναι Χάρρρυ Πότερ λες ...

Δεν είναι φλώροι Πατέρας και Μαρινάκης

Εντυπωσιακά συνεχίζεται ο αγώνας Παναθηναϊκού - Ολυμπιακού με επίκεντρο το ωδικό πουλί «φλώρος»

Οι πρόεδροι Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού είναι  τσαντισμένοι γιατί τα media ασχολήθηκαν περισσότερα με τα γκολ του Σισέ και τα λάθη του Βαλβέρδε. Είπαν λοιπόν , ότι δεν θα ασχοληθούν πάλι με την μπάλα, και θα γίνουν οικολόγοι – κυνηγοί και φυσιολάτρες και θα ασχοληθούν με λουλουδάκια και πουλάκια , και ιδιαίτερα το πουλί «φλώρος», συμβάλλοντας έτσι και στην καταπολέμηση της βίας στα γήπεδα.

Στις τελευταίες τους δραστηριότητες για τις ΠΑΕ οι δύο πρόεδροι , πρόβαλλαν τον φλώρο , για να τον ...

Οταν η Μενεγάκη συνάντησε την Κανέλλη!

Λιάνα Κανέλλη καλεσμένη της Ελένης Μενεγάκη.  Η οικοδέσποινα έκανε την πρώτη ερώτηση και για 20 λεπτά δεν έκανε άλλη. Μονολογούσε η Κανέλλη. Η ερώτηση ήταν " με τι κριτήριο να ψηφίσουμε στις εκλογές". Σύντομα, μετά το μνημόνιο η Κανέλλη το πήγε στο Μάστερ σεφ και πως πλήρωσαν οι φιλαθλοι το εισιτήριο στο ντέρμπι Παναθηναϊκού - Ολυμπιακού.

Η δεύτερη ερώτηση Μενεγάκη, από σκονάκι βέβαια, ήταν ....

Είδαμε το «Facebook», προτιμάμε τη «Google»

Είδαμε στο σινεμά το «Facebook», δηλαδή την ταινία « The Social Network» με την ιστορία του Μαρκ Ζάκερμπεργκ ή συνιδρυτή, όπως βλέπουμε στα ταινία, της μεγαλύτερης σελίδας κοινωνικής δικτύωσης.

Κάναμε « like» στην ταινία, αλλά δεν ξετρελαθήκαμε. Πρωί – πρωί, έγραψα στον «τοίχο»:

Στα μαύρα σκοτάδια το Μολ!

Κάνουνε πολλή μεγάλη οικονομία στο " The mall athens". Αν δεν πέσουν τα μαύρα σκοτάδια, δεν ανάβουνε το φώς με τίποτα. Σκουντουφλάνε οι πελάτες ο ένας πάνω στο άλλο, και παίρνει ο ένας τον άλλο από το χέρι να μη σκοντάψουν.

Φως υπάρχει μόνο από το εσωτερικό των καταστημάτων. Σου δίνει την εντύπωση το Μολ , ότι είναι αυθαίρετο...

Τι είπαν Πατέρας - Μαρινάκης στο κινητό

Στο 85' του ντέρμπι, ο κ. Πατέρας κάλεσε στο τηλέφωνο τον κ. Μαρινάκη, που μόλις είχε αποχωρήσει από τα επίσημα και είχε πάει στη σουίτα του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ.


Μιλούσε χαμηλόφωνα και είχε βάλει το χέρι του μπροστά στο στόμα, να μη τον ακούει ο υπουργός ΠΡΟ- ΠΟ κ. Παπoυτσής.

Αποκαλύπτουμε το διάλογο που είχαν Πατέρας - Μαρινάκης

ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ: Ελα, τι θες;

ΠΑΤΕΡΑΣ: Δεν θα μου πεις συγχαρητήρια;

ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ: Κάτσε να τελειώσει πρώτα, μη βιάζεσαι

ΠΑΤΕΡΑΣ: Γιατί έφυγες από κάτω;

ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ: Πιάστηκε...

Τρίδυμες εκλογές στις 12 Δεκεμβρίου!

Είναι οριστικό: Δίδυμες εκλογές θα κάνει ο Γιώργος στις 5 ή 12 Δεκεμβρίου, θα κάνει ο Παπανδρέου, αν το ΠΑΣΟΚ χάσει στον πρώτο γύρο των Δημοτικών

Θα γίνουν στις ημερομηνίες αυτές και οι εθνικές εκλογές και ο δεύτερος γύρος των δημοτικών.

Η είδηση δεν είναι πλήρης όμως. Ο Γιώργος, σκέπτεται τρίδυμες εκλογές: και να ψηφίσουμε για εθνικές εκλογές και να ψηφίσουμε για το δεύτερο δεύτερο γύρο των δημοτικών και τρίτο και κυριότερο να ....

Κουίζ: Τι θέλει το φορτηγό , στις ράγες του σταθμού της Κηφισιάς;

Μπορεί να μη κυκλοφορούν τρένα στον ηλεκτρικό , αλλά κυκλοφορούν... φορτηγά!
Η  φωτογραφία από τον  σταθμό στην Κηφισιά, είναι χαρακτηριστική.
Μήπως είναι για.... μετεπεβίβαση των επιβατών;

Η σωστή απάντηση είναι:

Τι ισχύει για τους ... μακαρίτες στην περαίωση

ΚΑΙ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΤΗΣ ΠΑΡΗΓΟΡΙΑΣ ΣΤΙΣ ΕΦΟΡΙΕΣ
Από το πρωί ακούμε στα κανάλια δεκάδες περιπτώσεις με εξόφθαλμα λάθη στα εκκαθαριστικά για την περαίωση. Τα περισσότερα είναι για μακαρίτες που έχουν… περαιώσει το βίος τους. Λένε όμως από το υπουργείο Οικονομικών, ότι...

Η « Ζωή του άλλου» απόψε στις 9 στο MEGA

Τη «Ζωή του άλλου» θα μεταδώσει απόψε στις 9 το MEGA. Θα μεταδοθεί δηλαδή αντί της « Ζωής της άλλης», τη σαπουνόπερα που σπάει ταμεία, η «Ζωή του άλλου», που είναι η εξιστόρηση Σαμαρά για τον «άλλο», δηλαδή τον Μητσοτάκη. Θα αναφερθεί βέβαια στον επίτιμο πρόεδρο της ΝΔ, ο επίσημος πρόεδρος της ΝΔ, που είναι καλεσμένος του Γιάννη Πρετεντέρη.

Ο κ. Σαμαράς προτίμησε την μονοκαναλική, αντί για διακαναλική συνέντευξη . Ζήτησε το Μέγαρο Μαξίμου ο Σαμαράς, που έχει καλό στούντιο για να «γράφει» αλλά δεν έγινε δεκτό. Οι φήμες ότι θα συντονίσει Σαμαρά και Πρετεντέρη, ο …

O Μητσοτάκης απόψε στον Χατζηνικολάου

Θα κονταροχτυπηθούν απόψε ο Μητσοτάκης με τον Σαμαρά, αφού ο επίτιμος θα είναι καλεσμένος του Χατζηνικολάου, στην εκπομπή « Πρόσωπο με πρόσωπο».

Ο Χατζηνικολάου σκέπτεται να το κάνει αυτό γιατί το χαρτί Μητσοτάκη είναι πιο δυνατό από του Σαμαρά που θα είναι την ίδια ώρα απέναντι στον Πρετεντέρη.

Λέμε «σκέπτεται» ο Χατζηνικολάου, γιατί είμαστε βέβαιοι ότι θα  σκεφθεί να το κάνει. Αλλά κι αν δεν το σκεφθεί θα διαβάσει εμάς και θα το κάνει για να σαρώσει στα νούμερα.

Ο Χατζηνικολάου στις 11 απόψε θα εμφανιστεί στον «Κίτρινο Τύπο» του Τριανταφυλλόπουλου. Αυτό σκέπτεται ο Μάκης. Αλλά κι αν δεν το σκεφθεί θα διαβάσει εμάς και θα το κάνει για να σαρώσει στα νούμερα, γιατί ο Χατζηνικολάου είναι φοβερός και ορμητικός και τα ρίχνει όλα σαν καλεσμένος. Όλα τα κανάλια θέλουν να τον κλείσουν σαν...

Η τρόικα δεν θέλει τη βίλα Καρατζαφέρη

Αρνητικά βλέπει η τρόικα του ΔΝΤ στην πρόταση Καρατζαφέρη το Σάββατο να τους δώσει δωρεάν μια βίλα του στο Παλαιό Φάληρο, με φοβερή θέα, για να ξενοικιάσει το ΔΝΤ το διαμέρισμα στην Αρεοπαγίτου και το νοίκι των 9100 , να τα δώσει στην Ελλάδα για το χρέος.

Ο γνωστός σας γείτονας, στο διαμέρισμα της τρόικας, μας έστειλε μέιλ και μας καρφώνει τι άκουσε για το θέμα από τους τροικανούς,

« Αγαπητό pamelouketo..
.
Σου καρφώνω σήμερα ότι η τρόικα ούτε να συζητήσει την πρότασή του ΛΑΟΣ . Άκουσα τον ψηλό να λέει ότι αυτά είναι « Καρατζαφεριές» και να μην απαντήσουν καν στον Καρατζαφέρη. Από το ΛΑΟΣ, εκτιμούν μόνο τον Άδωνι καθώς και την Ευγενία Μανωλίδου, ενώ βλέπουν και μαγειρεύουν κάθε βράδυ την ώρα της εκπομπής της, αφού και αυτοί είναι μάστερ σεξ , γιατί....