Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Δευτέρα, 1 Νοεμβρίου 2010

O Μητσοτάκης απόψε στον Χατζηνικολάου

Θα κονταροχτυπηθούν απόψε ο Μητσοτάκης με τον Σαμαρά, αφού ο επίτιμος θα είναι καλεσμένος του Χατζηνικολάου, στην εκπομπή « Πρόσωπο με πρόσωπο».

Ο Χατζηνικολάου σκέπτεται να το κάνει αυτό γιατί το χαρτί Μητσοτάκη είναι πιο δυνατό από του Σαμαρά που θα είναι την ίδια ώρα απέναντι στον Πρετεντέρη.

Λέμε «σκέπτεται» ο Χατζηνικολάου, γιατί είμαστε βέβαιοι ότι θα  σκεφθεί να το κάνει. Αλλά κι αν δεν το σκεφθεί θα διαβάσει εμάς και θα το κάνει για να σαρώσει στα νούμερα.

Ο Χατζηνικολάου στις 11 απόψε θα εμφανιστεί στον «Κίτρινο Τύπο» του Τριανταφυλλόπουλου. Αυτό σκέπτεται ο Μάκης. Αλλά κι αν δεν το σκεφθεί θα διαβάσει εμάς και θα το κάνει για να σαρώσει στα νούμερα, γιατί ο Χατζηνικολάου είναι φοβερός και ορμητικός και τα ρίχνει όλα σαν καλεσμένος. Όλα τα κανάλια θέλουν να τον κλείσουν σαν...
 καλεσμένο. Κι αυτό θα πρέπει να τον ανησυχεί.

Ο κορυφαίος παρουσιαστής ( τον ηρεμώ τώρα), είναι γενικά 3D. Αλλιώς δηλαδή είναι όταν παρουσιάζει τις ειδήσεις, διαφορετικός σαν καλεσμένος και διαφορετικός στο ραδιόφωνο. Εν πάση περιπτώσει ας κανονίσει το Μητσοτάκη για το βράδυ και θα κάνει την επιτυχία της χρονιάς.