Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

Η τρόικα δεν θέλει τη βίλα Καρατζαφέρη

Αρνητικά βλέπει η τρόικα του ΔΝΤ στην πρόταση Καρατζαφέρη το Σάββατο να τους δώσει δωρεάν μια βίλα του στο Παλαιό Φάληρο, με φοβερή θέα, για να ξενοικιάσει το ΔΝΤ το διαμέρισμα στην Αρεοπαγίτου και το νοίκι των 9100 , να τα δώσει στην Ελλάδα για το χρέος.

Ο γνωστός σας γείτονας, στο διαμέρισμα της τρόικας, μας έστειλε μέιλ και μας καρφώνει τι άκουσε για το θέμα από τους τροικανούς,

« Αγαπητό pamelouketo..
.
Σου καρφώνω σήμερα ότι η τρόικα ούτε να συζητήσει την πρότασή του ΛΑΟΣ . Άκουσα τον ψηλό να λέει ότι αυτά είναι « Καρατζαφεριές» και να μην απαντήσουν καν στον Καρατζαφέρη. Από το ΛΑΟΣ, εκτιμούν μόνο τον Άδωνι καθώς και την Ευγενία Μανωλίδου, ενώ βλέπουν και μαγειρεύουν κάθε βράδυ την ώρα της εκπομπής της, αφού και αυτοί είναι μάστερ σεξ , γιατί....
 πηδάνε ένα ολόκληρο λαό.

Χθες το βράδυ είχαν ριζότο λαχανικών, χοχλιούς μπουμπουριστούς, σνίτσελ κροκόδειλου και αυγά μάτια, γιατί είναι λιτοδίαιτοι.

Το μεσημέρι χθες Κυριακή ήταν πολύ κουρασμένοι και κοιμήθηκαν, γιατί έτρεξαν το πρωί στο μαραθώνιο. Επιτηρούσαν σε όλη τη διαδρομή τον Παπανδρέου.

Για νεότερο κάρφωμα θα επανέλθουμε.

Ο γείτονας»


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ:ΑΓΡΙΟ ΣΕΞ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΤΡΌΙΚΑΣ

http://pamelouketo.blogspot.com/2010/10/blog-post_7282.html