Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

Λουκέτο στο newsit.gr !

Καλά, μην τρομάζετε! Δεν κλείνει το ειδησεογραφικό σάιτ  newsit.gr , που είναι από τα πιο δημοφιλή και φοβερά και τρομερά στη χώρα μας .

Αντίθετα το newsit.gr , πέτυχε μια μεγάλη και τρομερή  συνεργασία, με το "Πάμε Λουκέτο" το καταπληκτικό σατιρικό μπλογκ, που διαβάζετε αυτή τη στιγμή  και έχει σπάσει κάθε ρεκόρ επισκεψιμότητας ( από το διαχειριστή του).

Αρα , το  newsit.gr ( το λέμε για τρίτη φορά για διαφημιστικούς λόγους) , πάει.... λουκέτο και συγκεκριμένα  pamelouketo.blogspot.com.  Ομοίως και το Πάμε Λουκέτο, πάει newsit.gr (  τέταρτη! )..

Για να μη σας μπερδεύουμε. Όσοι δεν δεν έχετε πληροφορηθεί από το Blooomberg ή δεν έχετε διαβάσει σήμερα Financial Times για το μεγάλο ντιλ...
επιλεγμένες αναρτήσεις του  μπορείτε να το διαβάζετε από σήμερα και μέσα από το newsit.gr  ( καλά , το καταλάβετε) και μέσα από zappit.gr , που ασχολείται με τα media και την τηλεόραση και δεν αφήνει βίντεο να πέσει κάτω.
Τα θέματά μας τα φοβερά, θα μπορείτε να τα διαβάζετε  και στο συγκεκριμένο σάιτ , αφού ο μπλόγκερ  Nίκος Ευαγελάτος βαριόταν  μάλλον να μπαίνει  εδώ πέρα.

Είπε μάλιστα ένα πολύ μεγάλο ψέμα, ότι του αρέσει η  καλή σάτιρα , ψέμα που το λένε όσοι δεν τους αρέσει η σάτιρα. Αντίθετα εμάς πραγματικά μας αρέσει το   newsit.gr , γιατί όσοι μπαίνετε εδώ πέρα, θα έχετε παρατηρήσει ότι τα περισσότερα θέματα είναι κλεμμένα  από εκεί  και από το zappit.gr και μετά εμείς τα σατιρίζουμε, με χαρακτηριστική αποτυχία.

Σλόγκαν  του Πάμε Λουκέτο, είναι " διαβάστε όλα τα άλλα σάιτ και μπλογκ, και μετά να ρθείτε ενημερωμένοι εδώ! " . Το newsit.gr  είναι ένα από τα σάιτ, που θα πρέπει να ενημερώνεστε , όπως και τα zappit.gr,  Tlife.gr και onalert.gr, που ανήκουν στην ίδια ομάδα.

Αλλά και όλα τα άλλα σάιτ  και μπλογκ να επισκέπτεστε! Τελευταίοι σε μας!